Linn Hegdals ord efter upptäckten i Filip Lamprechts lättklädda bild

Filip och Linn

Filip Lamprecht befinner sig på en resa utomlands och publicerade nyligen en härlig bild från Mexico.
Men då passade den tidigare danspartnern Linn Hegdal på att ge en liten pik.
Läs vad det handlar om här!
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
0:30

Efter reklamen: Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

(0:30)

Slå på ljud

Filip Lamprecht var den som ifjol tog hem hela Let's dance tillsammans med Linn Hegdal. Juryn var enade om att han förtjänade vinsten, som stod mellan honom och artisten Anis don Demina.

När Filip vann så skrev han och danspartnern historia. Linn Hegdal blev den första att vinna tävlingen två år i rad och Filip skrev också historia, då han tillsammans med Kristin Kaspersen är de två ur samma familj som vunnit hela tävlingen.

Nu har det gått ett år sedan Let's dance, men Filip och Linn har fortsatt kontakt.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht starka vänskap

I programmet uttryckte Filip sin tacksamhet över Linn flera gånger. Han var bland annat väldigt glad över att hon fått honom att känna stolthet över sig själv.

– Du har inte bara lärt mig dansa. Du har lärt mig uppskatta en del hos mig där jag är stolt över något jag gjort. Det har jag inte gjort på flera år. Och det är tack vare dig, berättade Filip Lamprecht i ett inslag av programmet.

När Linn Hegdal fyllde år valde han dessutom att hylla henne på Instagram i ett känslofyllt inlägg.

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt”, skrev han på Instagram då.

Han avslutade inlägget med att han vill ge Linn tillbaka för allt hon gjorde för honom under dansperioden.

”Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet! Ingen är som du!”

Filip Lamprecht nya semesterbild pikas av Linn Hegdal

Filip befinner sig just nu på en semester i Mexiko, tillsammans med tv-profilen Johnny Edlind. Och Filip Lamprecht snålar inte med bilder från det varma klimatet.

På en bild från stranden kunde inte danspartnern Linn Hegdal inte låta bli att påpeka en detalj. Hon la nämligen märke till att Filips fot inte pekar ”rätt” på en bild där han spelar volleyboll.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Du pointar inte foten?”, skriver Linn Hegdal skämtsamt under bilden.

Let's dance-profilen Tobias Karlsson är en av dem som har reagerat på kommentaren och han verkar roas rejält av dans-skämtet!

”Haha”, skriver han.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN