TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Erika Persson stoppas helt – tunga bakslaget med mamma Gunilla

09 mar, 2022 
Erika och Gunilla Persson
Erika och Gunilla Persson gjorde stort intryck i Svenska hollywoodfruar.
I flera år har mor och dotter haft en gemensam dröm – som de snart hoppas kunna förverkliga.
– Saknar verkligen, säger Erika i en ny intervju.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Gunilla Persson gjorde succé i programmet Svenska hollywoodfruar tillsammans med bland andra Maria Montazami, Åsa Westerlund och Britt Ekland. I flera år fick tittare följa Gunillas liv i Los Angeles tillsammans med dottern Erika Persson.

Nu har Erika vuxit upp och flyttat hemifrån. Hon har börjat studera på college men hälsar ofta på mamma Gunilla. I en ny intervju med Aftonbladet berättar hon nu om saknaden till Sverige.

Erika Perssons nära relation med mamma Gunilla

Ingen missade väl Gunilla och Erikas nära relation som syntes i tv-rutan? I Svenska hollywoodfruar fick vi ta del av deras tillvaro i Los Angeles och både Erika och Gunilla har idag stora följarskaror på Instagram.

Annons

Nyligen fyllde Erikas mormor Iris 96 år och hela familjen var samlad för ett firande i solen.

Först och främst vill jag tacka er för alla underbara födelsedagshälsningar till mamma som blev 96 i fredags den 18 februari. (Erika är född den 18 augusti så 18 är en bra siffra för mig). Det blev en mycket lyckad fest med massor av rosor och orkideer och presenter”, skrev Gunilla till en bild på sig med Erika och Iris.

Erika Persson om saknaden till Sverige – stoppades förra året

Erika studerar medievetenskap, sociologi och globala studier, något hon är glad och stolt över att få göra.

– Jag är väldigt privilegierad som får studera det jag är intresserad av och jag lär mig och utvecklar mig själv så mycket, säger hon i en ny intervju med Aftonbladet.

Annons

Coronapandemin har gjort så att Erika och Gunilla inte har kunnat resa till Sverige på flera år. Nu hoppas de snart kunna åka på den resan.

– Jag saknar verkligen att fira midsommar i Sverige så jag ser verkligen fram emot det, säger hon och tillägger:

– Amerikaner har inte den typen av kultur så det är fint att ha de rötterna i Sverige.

Gunilla har själv berättat om ledsamheten att inte kunna resa till Sverige. Hon och Erika skulle ha medverkat i Fångarna på fortet ifjol men stoppades då helt.

”Sverige i mitt hjärta - Tänker på er alla därhemma idag när vår National Dag går mot sitt slut. Vi skulle ha gjort Fångarna på fortet Erika och jag och därför rest till Sverige, men som ni kanske vet blev inspelningarna inställda på grund av pandemin i Frankrike. Vi ses ändå snart igen hoppas jag”, skrev Gunilla Persson på sin Instagram vid tillfället.

FOTO: PRIVAT

Annons