Kristin Kaspersens avslöjande om relationen till Calle Sterner: ”Blev arg och sur”

Kristin Kaspersen, Calle Sterner

Kristin Kaspersen och Calle Sterner blev nära vänner i Let's dance 2019.
Nu berättar Kristin om en viss situation under tävlingen som hon minns extra väl.
– Blev arg och sur, säger hon.
0:31

Efter reklamen: Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

(0:31)

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Hon har otaliga framgångar både som författare, poddare och tv-personlighet.

År 2019 dansade hon även hem vinsten i det populära programmet Let's dance. Hon dansade då tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner, som hon är nära vän med än idag.

Men trots att Kristin och Calles prestationer tillsist slutade i en vinst var vägen dit allt annat än enkel. Nu berättar Kristin om kampen under programmet och hur Calle stöttade henne på bästa sätt.

Därför är inte Calle Sterner med i Let's dance 2022

Calle var med i Let's dance även året efter den ärofyllda vinsten med Kristin. Den gången tillsammans med skådespelaren Sussie Eriksson. Men därefter blev det tyst från Calles håll och många har undrat var han har tagit vägen.

När Hänt träffade TV4-profilen på biopremiären av En kunglig affär förklarade han att han till viss del har lagt dansskorna på hyllan för att fokusera på annat.

– Vi bygger bolag entreprenörsmässigt och jag har avslutat mina studier på KTH, så nu jobbar jag på kontor också kombinerat med lite dans, sa han då.

Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Se klippet här!

Han var dock tydlig med att han inte har stängt Let's dance-dörren helt och hållet, och det är därför inte omöjligt att vi kommer att få se honom i programmet någon gång framöver.

– Vi får se vad som händer i framtiden. Man vet aldrig, men det återstår att se, sa han till Hänt vid tillfället.

Kristin Kaspersens avslöjande om relationen till Calle Sterner: ”Blev arg och sur”

Men oavsett om Calle kommer tillbaka till Let's dance eller inte så verkar han iallafall ha fått en vän för livet i Kristin.

Kristin har nämligen hyllat sin vän många gånger, och i podcasten Nyfiken på berättar hon hur Calle var ett så fint stöd för henne under Let's dance-resan.

– När jag dansade i Let's dance med Calle Sterner så sa han till mig vid ett visst tillfälle, när jag körde och blev arg och sur på mig själv, att ”vi gör det här tillsammans Kristin, du behöver inte göra det här själv”. Och så förklarade han dansen att ”man följer varandra, man lyssnar in varandra och när du dansar ut själv då står jag stolt bakom dig och tittar på dig när du dansar och står här när du kommer tillbaka”, berättar hon och fortsätter:

– Jag tyckte det var en sån fin symbolik.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!