LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersen visar upp sin okända lillebror – starka orden inför alla

27 jun, 2022 
Kristin Kaspersen
Det har nog inte undgått någon att Kristin Kaspersen har en välkänd släkt. Men nu avslöjar tv-profilen ännu en till familjemedlem – nämligen sin okända bror.
Annons
Kristin Kaspersens hyllning till sin mammaBrand logo
Kristin Kaspersens hyllning till sin mamma

Kristin Kaspersen, 52, började sin TV-karriär på 90-talet när hon gjorde vädret för TV3 Norge. Sedan dess har karriären rullat på räls, hon har nämligen lett höjdarprogram som Söndagsöppet, Idrottsgalan, Fångarna på Fortet och Biggest Loser.

Hennes medverkande har verkligen gått hem hos det svenska folket och hon har vunnit en hel del priser för sin roll som programledare. År 1993 vann Kristin det prestigefyllda tv-priset Hyland Priset för Sveriges populäraste tv-personlighet och även Aftonbladets tv-pris som Sveriges populäraste kvinnliga tv-personlighet.

Men även om vi inte ser Kristin lika mycket på tv idag, så har hon ändå flera strängar på sin lyra. Idag föreläser hon och driver även den egna podcasten Nyfiken på som har blivit väldigt uppskattad bland det svenska folket.

Kristins sorg efter mammans bortgång

Det har väl inte undgått någon att Kristins mamma var den välkända folkartisten Lill-Babs. Men 2018 gick Lill-Bars tyvärr bort efter en akut hjärtsvikt och elakartad cancer. Lill-Babs sörjdes av hela Sverige, och framför allt av de tre döttrarna Kristin Kaspersen, Malin Berghagen, 56, och Monica Svensson, 67.

Annons

I en intervju med Hänt berättade Kristin om känslorna som kom fram i samband med högtiden Mors dag.

– Hon är ju med mig varje dag. Det är klart jag tänker på henne den dagen, för jag tänker ju på henne varje dag. Det tycker jag att vi ska göra oavsett om de [våra mödrar] är med oss eller inte, sa hon till Hänt.

Tv-profilen hyllar Lill-Babs i självbiografin

Efter Lill-Babs bortgång bestämde sig döttrarna för att skriva boken Vår mamma Lill-Babs! I boken skildrar döttrarna Lill-Babs liv både privat och som artist samt så får läsaren ta del av döttrarnas tankar och händelser. När Kristin och hennes systrar gästade Nyhetsmorgon i fjol för att prata om boken, förklarade Kristin hur mycket hennes mamma Lill-Babs brann för sitt yrke.

– Hon älskade sitt jobb, hon älskade sin publik, hon älskade musikerna bakom och hon kom alltid hem och var glad. Hon valde ju mig när hon har kunnat. Hon har gjort det på ett fint sätt. Hon har värnat om alla. Då har jag känt att ja, jag delar gärna henne, sa hon då.

Kristin Kaspersens okända bror i Norge

Att Kristin har en stor familj råder det inga tvivel om med sönerna, Filip Lamprecht, 25, och Leo Fahlén, 18, och flera syskon. Men det många inte känner till är att Kristin har ett syskon som verkligen håller sig under radarn – nämligen en okänd bror som bor i Norge. När tv-profilen var med i Nyhetsmorgon berättade hon om sin relation till deras norska pappa Kjell.

Annons

– Att inte kunna träffa min pappa har faktiskt varit den jobbigaste delen med allt det här med corona. För pappa bor i Norge och jag har inte fått åka dit. Jag har inte ens fått åka och sätta mig i trädgården för att hälsa på honom, sa hon då.

Men det är som sagt inte bara hennes pappa som bor i Norge utan även hennes okända bror Joakim Kaspersen, 36. I en Instagram-story delar Kristin med sig av en bild på lillebrodern som fyller år dagen till ära.

”Idag fyller han år. Min fina lillebror Joakim. Gratulerer med dagen fra storesoster.”

Se nedan för den fina hyllningen och bilden på Kristins lillebror Joakim.

FOTO: INSTAGRAM, TT, TV4

Annons