TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersen visar upp okända brodern Joakim Kaspersen i Norge

04 sep, 2021 
KRISTIN KASPERSEN, JOAKIM KASPERSEN
Kristin Kaspersen visar gärna upp sina barn i sociala medier och andra sammanhang.
Någon som hon däremot hållit utanför rampljuset är hennes lillebror Joakim.
Men nu visar hon upp honom för alla!
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, 51, står väldigt nära sina familjemedlemmar. På hennes sociala medier visar hon gärna upp kärleken till sönerna Filip Lamprecht, 24, och Leon Fahlén, 17.

När Filip tävlade i Let's dance satt Kristin bänkad i tv-soffan och ringde in och röstade järnet varje lördag. Och visst slutade det lyckligt, Filip kammade nämligen hem hela tävlingen ihop med danspartnern Linn Hegdal, 25.

Kristin står även sin pappa väldigt nära och efter att ha varit separerade under hela coronapandemin var glädjen total när de två fick återförenas igen förra hösten. Kristin stod även väldigt nära sin mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson och tidigare i år gjorde hon något väldigt fint för sin kära mamma.

Kristin Kaspersens fina gest för mamma Lill-Babs

Lill-Babs kom ju som bekant från Järvsö, vilket har lett till att Kristin gärna tillbringar mycket tid där. Under sommaren har Kristin tagit sig an uppdraget att göra i ordning huset som hennes mamma bodde i. Nyligen visade hon upp köket som fått en rejäl upprustning.

Annons

”Det fina är att det känns som mammas kök fortfarande men med modernare touch och så mycket mer smarta lösningar. Jag längtar efter att få samla hela familjen i mammas nya kök. Lite rörigt nu men ändå sån lycka!!! Fortsättning följer!”, skrev hon då på Instagram.

Lill-Babs var gift med det tidigare fotbollsproffset Kjell Kaspersen, 81, mellan åren 1969-1973 och tillsammans fick de alltså dottern Kristin.

Kristin Kaspersens okända bror i Norge

När Kristin gästade Nyhetsmorgon i höstas berättade hon om återföreningen med sin pappa Kjell.

– Att inte kunna träffa min pappa har faktiskt varit den jobbigaste delen med allt det här med coronan. För pappa bor i Norge och jag har inte fått åka dit. Jag har inte ens fått åka och sätta mig i trädgården för att hälsa på honom, sa hon då.

Nu när allt börjar ordna upp sig så åker Kristin gärna över gränsen till sin pappas hemland. I somras tog hon med sig sönerna dit och de hade en underbar husbilssemester och nu är de på plats igen!

Denna gång är Kristin i Norge för ett helt annat syfte, nämligen för att närvara på sin lillebrors bröllopsdag. Kristins lillebror heter Joakim Kaspersen och nu visar hon upp honom för första gången på länge!

JOAKIM KASPERSEN
JOAKIM KASPERSEN

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Instagram

Annons