Därför försvann Filip Lamprecht helt från rampljuset – nu bryter han tystnaden

Filip Lamprecht

Let's dance-vinnaren Filip Lamprecht försvann plötsligt från rampljuset.
Nu berättar han hur det kommer sig.
Läs här!
0:50

Efter reklamen: Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

(0:50)

Slå på ljud

Kändissonen Filip Lamprecht, 25, har levt i rampljuset i flera år och medverkat i flera program så som Let’s dance och Parneviks. Filip tog hem vinsten i Let’s dance med danspartnern Linn Hegdal, 26, i den stenhårda finalen mot Anis Don Demina år 2021.

– Jag måste ta in detta, jag vet inte vad jag ska säga, jag är i chock. Det är bara tack vare Linn, utan henne hade jag aldrig klarat det här, sa Filip Lamprecht efter vinsten.

Att Filip lever i rampljuset undgår ingen då han är kändisson till elitidrottaren Martin Lamprecht, 59, och tv-profilen Kristin Kaspersen, 52.

Så är Filip Lamprechts kärleksliv

Filips kärleksliv är omdiskuterat och har varit på löpsedlarna många gånger. Hans förhållande till Peg Parnevik, 26, varade i sex år tills de gick skilda vägar kort efter hans medverkan i Let’s dance år 2021. Under samma tid ryktades det om en romans mellan honom och danspartnern Linn, men de båda har dementerat ryktena.

Därför försvann Filip Lamprecht helt från rampljuset – nu bryter han tystnaden

Filip är flitig med att uppdatera på sociala medier, och i hans flöde kan man ta del av mycket semesterbilder och äventyr. Men den senaste tiden har det varit ovanligt tyst från profilen. Nu avslöjar han hur det kommer sig.

”Varit iväg på en rolig jobbinspelning senaste dagarna, så därför det har varit lite tyst. Men nu är jag tillbaka”, skriver han på sin Instagram och fortsätter:

”Prioritet nummer ett är att catcha upp med denna rockstjärna.”

Nu syns Filip på Instagram

Kändissonen försvann ett tag från rampljuset, nu syns han på Instagram

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!