Filip Lamprechts puss med kvinnliga tv-profilen fångad på bild

Filip Lamprechts puss med kvinnliga tv-profilen

Filip Lamprecht befann sig nyligen i Frankrike och njöt av värme och poolhäng.
I ett Instagram-inlägg från resan utrycker nu en kvinnlig tv-profil sin saknad efter modellen.
0:25

Efter reklamen: Kristin Kaspersens hyllning till sin mamma

(0:25)

Filip Lamprecht, 25, är en kändisson av rang. Det har väl inte undgått någon att tv-profilen Kristin Kaspersen, 52, är hans mamma och hans mormor var den folkkära artisten Lill-Babs, som avled år 2018.

Men det är inte bara modelljobb som Filip har landat, dans och reality har också varit områden där han har glänst. Han vann Let’s dance år 2021 när han ställde upp med dansaren Linn Hegdal, 26. Vinsten var inte så häpnadsväckande när man såg deras kemi på dansgolvet. Filip har också medverkat i programmet Parneviks med sångerskan Peg Parnevik, 26, som är hans ex-flickvän.

Skriverier om Filip Lamprechts relation med Peg Parnevik

Under Filips Let’s dance-tid var det en hel del skriverier om Peg och Filips förhållande och huruvida paret fortfarande var tillsammans eller inte. Speciellt när en stor snackis om en eventuell romans mellan Filip Lamprecht och hans danspartner Linn Hegdal började spridas.

Efter Let's dance bekräftade både Peg och Filip att de valt att gå skilda vägar.

– Programmet var väl det som avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle ha hänt ändå. Man har liksom sina egna grejer och det var någonting som skulle komma hur som, sa Filip Lamprecht i podden Två meter dumheter.

Därför spenderar Hanna Ferm och Johan Gunterberg inte sommaren ihop

Se klippet här!

Okända relationen till tv-profilen – visar upp pussbilden

Att Filip Lamprecht älskar att resa till vackra platser på jorden går att utläsa tydligt från hans Instagram där han uppdaterar från sina resor. Nyligen befann han sig i Frankrike på ett bröllopsfirande där även hans mamma Kristin Kaspersen var med. I ett glassigt Instagram-inlägg från poolen i Frankrike med bildtexten ”Feeling very zen rn” fick han en kärleksfull kommentar av en kvinnlig tv-profil.

”Saknar dig lite”, skriver hon.

Väl hemma i Sverige igen dyker en bild upp på Filip och tv-profilen på en Instagram story, där hon får en puss på kinden av modellen. Vem kan den kända tv-profilen vara? Jo, nämligen Rosanna Charles, 33 år som driver podcasten Två meter dumheter. Vad de har för relation är fortfarande osagt men att de verkar trivas ihop är ingen undandrift. Se bilden nedan!

FOTO: TV4 Nyhetsmorgon, Instagram

SENASTE NYTT!