Filip Lamprecht fångad på privat film med kvinnlig influencer

Filip Lamprecht

Filip Lamprecht har njutit av livet till fullo sedan vinsten i Let's dance förra året.
I sociala medier är han dock väldigt sparsam med att visa upp vad han har för sig om dagarna.
Nu har kändissonen blivit taggad i en video med en kvinnlig influencer!
0:31

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

(0:31)

Modellen Filip Lamprecht, 24, har synts mycket i medierna det senaste året. Ingen har väl missat att Filip är son till elitidrottaren Martin Lamprecht och tv-profilen Kristin Kaspersen. Filips kärleksliv är något som har varit på löpsedlarna sedan relationen med Peg Parnevik tog slut.

Filip Lamprecht och och Peg Parnevik var ett par i sex år innan de gick skilda vägar, kort efter Filips medverkan i Let's dance 2021.

Peg Parneviks ord om uppbrottet – efter romansryktena

Under Let's dance florerade det en hel del romansrykten kring Filip och hans tidigare danspartner Linn Hegdal. Ryktena dementerades dock av dem båda.

Även Peg Parnevik har konstaterat att deras relation inte tog slut på grund av någon otrohetsaffär, utan att det fanns andra anledningar till varför de gick skilda vägar efter den långa tiden tillsammans. Peg har tidigare pratat om uppbrottet i sin podcast Pillowtalk.

– Filip vill att vi ska nämna att han inte var otrogen. Han var inte otrogen med Linn eller något sådant, och det var inte därför han gjorde slut med mig. Vi gjorde inte slut, låt oss vara ärliga, det var inte mitt beslut, sa hon då.

Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Se klippet här!

Relationen till den kvinnliga influencern Donya Hosseini

På Instagram delar Filip Lamprecht med sig av uppdateringar från sin vardag då och då. Men han är ganska sparsam med inlägg och verkar vilja hålla sitt privatliv privat.

Nu har Let's dance-vinnaren fångats på en video tillsammans med Donya Hosseini, 22, på Emilio Arayas, 27, Instagram. Filip har alltså inte lagt upp denna själv, utan har blivit taggad i inlägget.

I videon syns duon sitta på en båt i skärgården. Enligt Donya själv styrde skutan mot Fjärderholmarna, där gänget sedan åt på Rökeriet som ligger på ön.

Det såg ut att vara en fantastisk utflykt!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!