Malin Nyman Perssons skadad i Farmen – tvingas sy åtta stygn

Malin Nyman Persson Farmen

I söndagens avsnitt av Farmen är det dags för Karin Ström och Malin Nyman Persson att mötas i tinget.
Men under tävlingen råkar Malin ut för en olycka som gör att hon tvingas sy.
– Det är en del blod, säger Anna Brolin oroligt.

TV4:s stora succéprogram Farmen börjar närma sig sitt slut, och snart kan man börja ana vem som kommer stå kvar som ensam vinnare på gården.

I kvällens avsnitt är det dags för andrekämpeval och det är upp till Karin Ström att välja vem hon vill möta i tinget. Hon kan välja vem hon vill förutom storbonden Allan Eriksson, och efter att hon hållit sin motivering för gruppen visar det sig att det är Malin Persson Nyman som blivit vald.

Då det är kvinna mot kvinna som ställs mot varandra får de själva bestämma vilken gren de ska mötas i, och det som det står mellan är styrka, teknik och kunskap. Efter en natts sömn har Malin landat i att det är teknik hon vill köra, och när de möts dagen efter är det nervöst.

LÄS MER: Därför lämnade Henrik Farmen – avslöjar sanningen bakom avhoppet

– Det är alltid lite nervöst det är det. Man får ett annorlunda adrenalinpåslag så fort man går in genom den där dörren. Det är ingen vilopuls nu inte, säger Malin när hon får frågan från Anna Brolin hur det känns.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Malins olycka i Farmen – blodiga kaoset

Grenen de ska mötas i kallas sågen och går ut på att de ska såga ner de tre bjälkarna som motståndaren sitter på, och den person som först slår i marken måste lämna Farmen. De sätter igång och spänningen är olidlig, men efter några minuters intensiv kamp står det klart att det är Malin som är vinnaren. Men under tävlingens går råkade hon ut för en olycka.

När Anna ska prata med tjejerna efter tävlingen upptäcker hon nämligen att det rinner blod längs Malins ben, och det visar sig att hon under tävlingens gång lyckats såga sig i benet.

– Hur är det med såret? Det är en del blod där?, frågar hon då bekymrat varpå Malin snabbt viftar bort det:

– Det är bara blod! Det gör inte så mycket.

Tvingas sy åtta stygn

Men det som Malin bara trodde var blod skulle sedan visa sig vara lite allvarligare än så. Senare i programmet kan man nämligen se henne komma gåendes på gården efter att precis ha sytt åtta stygn.

– Jag har åtta stygn! Jag säger det, jag är född med en nitlott i röven!, säger hon då till gruppen varpå Daniel Tholén inlifkar:

– Det är en blodig sport den där sågen.

Men inte nog med att Malin tvingas sy, hon gör det dessutom utan bedövning.

Malins egna ord om olyckan

När Hänt når Malin berättar hon att det var klumpigt och att hennes vänner förmodligen inte kommer bli chockade när de ser avsnittet – då hon ofta råkar ut för olyckor.

Jag hade råkat såga mig i benet, förmodligen var de när jag skulle såga av sista biten. Där och då kände jag inget. Kände sen att de vart alldeles varmt när blodet rann. Och läkaren sa att de behövdes sys.

Malin valde att skippa bedövningen när det skulle sys – vilket hon kanske ångrar såhär i efterhand.

– Jag orkade inte åka till akuten för de. Jag har bara sytts förut när ja varit sövd och visste väl att de skulle kännas, men inte hur mycket.Tänkte att de är väl bara att bita ihop, kan ju inte vara så många stygn. Men bita ihop fick jag göra och 8 stygn senare var de klart och nu ett minne för livet på låret.

– Det gjorde ju ont, men värre saker har man varit med om, säger Malin.

LÄS OCKSÅ: Efter dåliga stämningen på Farmen – så är Allan och Karins relation idag

LÄS OCKSÅ: Farmen-Phillip-Lloyd om relationen till Philip Albinsson efter sveket

SENASTE NYTT!