Malin Berghagens ord om dottern Linn Berghagen Nilssons barntankar

Malin och Linn Berghagen.

Nu avslöjar Malin Berghagen hur dottern Linn Berghagen Nilsson tänker kring barn – samt hur hon som mamma reagerade när hon fick höra tankarna.
– Fick ont i hjärtat, säger hon till Aftonbladet.
Slå på ljud

Det var för snart tre år sedan som Malin Berghagen och Martin Charlton träffades första gången, genom sin gemensamma vän Niklas Wahlgren. Det skedde några veckor efter att Malin hade brutit upp med tidigare pojkvännen Pablo Dizzomanzi.

Året därpå förlovade paret sig, vilken Malin berättade om i sin och Tess Markels podcast Berghagen och Tess.

– Vi bägge var halvchockade efteråt, även fast vi visste att vi ville och det var glasklart. Det som var så mäktigt var att jag kunde andas ut, vi blev tokkära efteråt, säger hon.

Nu berättar hon i en intervju med Aftonbladet hur de tänker kring bröllop.

– Vi har varit gifta en gång på varsitt håll så det känns inte som att det är så bråttom. Vi har våra löften som vi ger varje år. Vi har inte barn ihop och vi bor inte tillsammans även om vi träffas hela tiden så om vi skulle separera så finns det inga saker som gör det krångligt som barn och hus. Vi delar inte ekonomi så det viktiga är att vårda kärleken varje dag.

LÄS MER: Därför tog det slut för Älskar, älskar inte-paret

Malin och Martin gick i parterapi

Paret åkte iväg på en resa där de gick på parterapi i början av sitt förhållande, något hon berättar mer om för tidningen.

– Ja, och det blev en fördjupning. Vi hade varit tillsammans i sex månader och det var riktigt bra. Det var små enkla saker som man inte tänker på, det gjorde mycket. Både jag och Martin tycker om när man gör något för den andra, vissa tycker om beröring, andra uppskattande ord. Alla har vi olika sätt och det gör att man kan krocka. Jag kan tycka att Martin inte ger mig några blommor, han är inte den typen, men han snappar direkt upp om jag säger att jag behöver något, då styr han upp det. Det är hans sätt att visa kärlek.

Malin Berghagens ord om barnbarn

När hon får frågan av Aftonbladet hur hon tänker kring barnbarn svarar hon svävande:

– Det skulle vara jättemysigt, men jag har full respekt för om mina barn inte vet hur den här världen ser ut i framtiden. Men blir det så är det fantastiskt. Men jag vill absolut inte att de ska känna någon press att skaffa barn, jag vill att de ska leva och förverkliga sina drömmar, det är det absolut viktigaste för mig.

Hon berättar även hur hon reagerade när hennes dotter Linn Berghagen Nilsson sa att hon kanske inte vill skaffa barn.

– Min dotter Linn tog tag i mig i november och det var mycket diskussioner om corona och miljön och hon tyckte att det mer eller mindre är kört. Jag kände bara ”nej!” och fick ont i hjärtat. Hon sa att hon inte visste om hon ville sätta barn till den här världen. Då blev jag ställd och började ifrågasätta mig själv och vem jag vill vara.

LÄS OCKSÅ: Benjamins Ingrossos första ord om nya romansen efter dejten

LÄS OCKSÅ: Nour El Refai i tårar – efter Henrik Schyfferts starka ord

SENASTE NYTT!