Maja Ivarssons kärleksfulla ord till Darin Zanyar efter romansryktet

DARIN ZANYAR

Efter att Darin ställde upp i Så mycket bättre 2012 började ett romansrykte cirkulera kring honom och artisten Maja Ivarsson.
Nu, nästan 10 år senare, väljer Maja att skriva några starka ord om Darin.

Darin Zanyar, 34, slog igenom för svenska folket i Idol 2004 och sedan dess har han blivit en av Sveriges mest folkkära artister.

Under Idol-tiden blev Darin snabbt en favorit bland tittarna och trots att han kom på andraplats så stal han rampljuset rejält från vinnaren Daniel Lindström. Karriären fick även en rejäl skjuts när han deltog i TV4:s Så mycket bättre 2012.

Artisten Maja Ivarsson, 42, som är känd som frontperson för rockbandet The Sounds deltog även hon i programmet där artisterna hyllar varandra genom att göra tolkningar av varandras låtar.

Darin och Maja kom varandra väldigt nära under programmet och nu visar det sig att de fortfarande har en väldigt god relation.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Omtalade romansryktet mellan Darin Zanyar och Maja Ivarsson

Efter inspelningarna av Så mycket bättre drog rykten igång om en romans mellan Darin och Maja. När programmet haft sin premiär blev den känslosamma stämningen mellan dem en rejäl snackis.

DARIN ZANYAR, MAJA IVARSSON

Darin och Maja målade av varandra under inspelningarna av Så mycket bättre 2012. Programmet spelas in på Gotland.

BEATRICE LUNDBORG / DN / TT

Trots att det nu gått flera år sedan kärleksryktena startade är denna romans fortfarande något som både Maja och Darin får frågor om i olika intervjuer.

Senaste gången den kom på tal var inför förra årets säsong när deltagarna diskuterade vilka som funnit kärleken via programmet. Både Miss Li och Magnus Uggla var då noga med att förneka att det skulle varit någon äkta kärlek mellan Maja och Darin.

Men när Maja Ivarsson fick reda på vad som hade sagts under programmet blev hon irriterad och ville avslöja sanningen om relationen med Darin.

– Det är väl klart att det inte var fejk. Det var genuint och det var på riktigt. Sen att inte vi är ett par i dag, eller blev ett par efter det… Men just där och då var ju känslorna på riktigt, sa hon då till Aftonbladet.

SKÄMS Tareq gripen av polis – nu berättar han

Maja Ivarssons nya kärleksförklaring till Darin

Även Darin har konstaterat att känslorna absolut inte var fejk och att det är ett faktum att de två klickade. Men han konstaterade även att de förblev vänner.

Och vänner verkar duon minst sagt vara. För nu har Maja valt att lämna en kommentar på Darins senaste bild på Instagram.

”Bara en vecka kvar till premiären i Malmö! Vilken låt ser du mest fram emot att höra live på turnén?”, frågar Darin sina fans.

Maja är snabb med att lämna en kommentar. Hon önskar nämligen att Darin ska sjunga en viss låt.

”Aj aj aj med Schytts”, skriver hon.

Men det är däremot inte det enda Maja vill förmedla till Darin. Hon tillägger även några väl valda ord.

”Älskar dig. Alltid!!”

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Tobias om förändrade relationen med Calle Sterner

LÄS OCKSÅ: SORG Magdalena i tårar efter bilden på sonen Isak

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt