Darin Zanyars ord om relationen med Maja Ivarsson

Darin Zanyar

Mystiken kring flickidolen Darin Zanyars kärleksliv har legat tätt.
Efter kärleksryktena i TV4:s Så mycket bättre har tystnaden varit total från Darins håll.
Men hur står det egentligen till med kärleken?
Slå på ljud

Artisten Darin Zanyar, 32, har sedan sin medverkan i Idol  2004 blivit hela Sveriges älskling. Artisten blev snabbt en favorit bland tittarna och trots att Darin kom på andraplats så stal han rampljuset rejält från vinnaren Daniel Lindström. Karriären fick även en rejäl skjuts när han deltog i TV4:s Så mycket bättre 2012.

Musikartisten Maja Ivarsson, 40, som är känd som frontperson för rockbandet The Sounds deltog även hon i programmet där artisterna hyllar varandra genom att göra nyversioner på varandras låtar.

Darin Zanyars ärliga ord om kärleken

En snackis under programmet var den påtagligt känslosamma stämningen mellan Maja Ivarsson och Darin Zanyar. Snart efter att programmet hade haft sin premiär började också romansryktena dem emellan att gå som en löpeld i olika kommentarstrådar. Trots att det nu gått flera år sedan kärleksryktena startade är denna romans fortfarande något som både Maja och Darin får frågor om i olika intervjuer.

I höstens säsong av Så mycket bättre, hela sju år senare, kom ämnet igen på tal när deltagarna diskuterade vilka som funnit kärleken via programmet.

Både Miss Li och Magnus Uggla var då noga med att förneka att det skulle varit någon äkta kärlek mellan Maja och Darin. Men när Maja Ivarsson fick reda på vad som hade sagts under programmet blev hon irriterad och öppnade upp om sanningen bakom relationen med Darin.

– Det är väl klart att det inte var fejk. Det var genuint och det var på riktigt. Sen att inte vi är ett par i dag, eller blev ett par efter det… Men just där och då var ju känslorna på riktigt, säger hon till Aftonbladet.

När Darin fick frågan om romansen i Så mycket bättre så dementerade han att det på något sätt skulle vara fejk.

– Det var en flirt. Vi blev väldigt tajta och vi klickade som fan. Vi blev nära vänner, sa han i en intervju med Aftonbladet tre år efter sin medverkan i programmet.

På en rak fråga om det var något mer än bara en flirt och kanske till och med kärlek svarar han:

– Jo det var kärlek, men det hände inte så mycket.

SENASTE NYTT!