Darin Zanyar möts av enormt stöd efter tunga erkännandet

Darin Zanyar

Tidigare i år kom Darin Zanyar med ett glädjande besked till fansen.
Nu stoppas artisten på obestämd tid.
– Det kanske inte kommer som en chock, skriver han på Instagram.

Artisten Darin Zanyar, 32, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Idol 2004. Han blev snabbt en tittarfavorit och trots att Darin landade på en andraplats har han lyckats hålla sig kvar i rampljuset genom åren. Karriären fick ett rejält uppsving efter att han deltog i TV4:s succéprogram Så mycket bättre 2012.

Sedan dess har Darin hållit sig borta från tv-rutan men varit desto mer aktiv när det kommer till musiken. För tre år sedan släpptes albumet Tvillingen och för en månad sedan kom Darin ut med singeln En säng av rosor, som spelas flitigt på radion. I maj fick TV4-tittarna se artisten framträda denna live i ett specialavsnitt av Let’s dance.

Darin Zanyars tunga besked

Darin Zanyar är väldigt aktiv på Instagram där han följs av många trogna fans. I februari avslöjade han att han ska ut på en sommarturné och i kommentarsfältet till inlägget var det glädjeyra.

Men i ett nytt inlägg på Instagram kommer artisten nu med ett tungt besked – sommarturnén är inställd på grund av den rådande coronapandemin.

”Det kanske inte kommer som en chock nu när jag berättar att min turné tyvärr är inställd. Väldigt tråkigt så klart. Jag såg väldigt mycket fram emot att se er och sjunga för er! Som en tröst så håller vi nu på att klippa ihop förra årets Darin Arena Tour till er!”, skriver Darin i inlägget.

Artisten stöttas av fansen

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna är väldigt förstående – men såklart även besvikna. Nu stöttas Darin Zanyar av sina fans, som hoppas att situationen snart förändras så att de återigen kan få se honom uppträda live.

”Väldigt tråkigt så klart, men inte oväntat med tanke på hur läget är just nu. Jag ser fram emot att se dig live nån annan gång..”, skriver en person i en kommentar.

”Jo, har väl förstått att din efterlängtade turne’ skulle bli inställd och det känns väldigt ledsamt men ser fram emot nästa gång. Tack själv för all underbar musik och var rädd om dig”, hälsar en annan.

”Ta hand om dig fina du så ses vi längre fram”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT