Magnus Hedman visar upp superkroppen – stora förvandlingen

07 dec, 2020 
Magnus Hedman
Magnus Hedman har gjort stora förändringar i sitt liv och visar nu upp resultatet.
Nu häpnar följarna efter nya bilden – även ex-frun Magdalena Graaf är imponerad.
Annons
Allt om Lance Hedman
Allt om Lance Hedman

Modellen och tv-profilen Magdalena Graaf, 45, gifte sig med den före detta fotbollsmålvakten Magnus Hedman, 47, år 1999. Tillsammans fick de två barn ihop, Lance Hedman Graaf, 20, och Tristan Hedman, 15.

Öppenheten om tidigare missbruket

Kärlekshistorien fick dessvärre ett slut när det forna paret år 2008 beslutade sig för att ansöka om skilsmässa och bryta upp. Sedan dess har relationen mellan dem varierat, till en början såg den inte ut att vara så bra men på senare dar har Magdalena och Magnus funnit vänskap.

Magnus har sedan en längre tid tillbaka pratat öppet om sitt tidigare drogmissbruk. Idag driver han dessutom podcasten Hedman & Hedén – en beroendepodd tillsammans med Nemo Hedén. I podcasten pratar Magnus öppet om sitt tidigare beroende och gästas även av andra profiler som levt med olika missbruk.

Att Magnus kämpat sig vidare från beroendesjukdomen står inga tvivel om. På sin Instagram lyfter han ofta ämnet och peppar både sig och följarna till att leva ett hälsosamt och drogfritt liv.

Annons

Magnus Hedman visar upp nya superkroppen

Något som Magnus visat sig lägga stort fokus på är träningen. I ett nytt inlägg på Instagram visar han nu upp den stora kroppsförändringen han genomgått. I en text till bilderna berättar han om känslorna över att inte falla tillbaka till sämre tider.

”Det är viktigt att den där smilande liraren till vänster fortsätter hållas på minst en armlängds avstånd. Av en rad olika anledningar! Sakta men säkert ömsar jag skinn och mitt inre fylls med nya saker som förhoppningsvis gör mig till en bättre människa. Jag har en bit kvar och blir aldrig fulländad. Jag fortsätter att göra misstag men jag gör också mer nya bra saker. Jag mår bättre, men jag vet att avståndet till snubben till vänster alltid kommer vara nära och därför måste jag arbeta med mig själv varje dag. På alla plan...”, skriver Magnus i inlägget.

I kommentarsfältet syns mängder av imponerade följare. Även ex-frun Magdalena Graaf verkar gilla vad hon ser.

Annons

”Grrrr”, skriver Magdalena i en kommentar.

Annons