Magdalena Graafs sorg efter beslutet om sönerna med Filip Larsson

Magdalena Graaf och Filip

Foto: TT

Magdalena Graaf och Filip Larsson separerade i våras.
Julen kom att bli en tuff tid för Magdalena efter att hon fattat ett tungt beslut med exet.
”Hjärtat var på bristningsgränsen”, skriver Magdalena på sin blogg.

Magdalena Graaf och Filip Larsson började träffas 2010, efter att Magdalena tidigare haft ett omskrivet äktenskap med Magnus Hedman. Magdalena och Filip förlovade sig två år efter att de träffats och fick tillsammans sönerna Charlie Larsson och Louie Larsson. Men det blev aldrig något giftermål för dem, för i maj i år berättade Magdalena att de valt att separera.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg när hon offentliggjorde att relationen var över.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Magdalena Graafs kärleksliv efter uppbrottet

Trots att Magdalena och Filip bestämde sig för att avsluta sitt gemensamma familjeliv och istället leva separat så har det forna paret en god relation. Magdalena har tidigare berättat om vilken betydelse båda hennes ex-män har i hennes liv.

Kärlekslivet har även fortsatt vidare för Magdalena, i slutet på november avslöjande hon nämligen att hon gått på Tinder-dejt. I samma inlägg som Magdalena berättade om det visade hon även bilder från ett matreportage hon hade gjort.

”Ja nu när jag tagit tinder-oskulden haha och är ute på marknaden och flingar haha, ja då måste jag ju hotta upp mina matlagnings’skils lite. Steppa upp från husmanskost till gourmet. Vägen till mannens hjärta, går ju via magen”, skrev Magdalena på sin blogg.

Magdalena Graafs sorg efter saknaden av sönerna

LÄS MER: Magdalena Graafs ord om svärdottern Emilia Lantz

I ett nytt inlägg på bloggen är det dock inte lika härliga nyheter som Magdalena delar med sig av. Hennes julfirande har nämligen präglats av sorg och längtan. Då det är första julen sedan separationen tvingades Magdalena och Filip nämligen besluta hur de skulle fira jul och det landade till slut i att vara på olika håll.

Detta år åkte sönerna med Filip iväg från Stockholm medan Magdalena fick fira med de två äldre sönerna Lance Hedman Graaf och Tristan Hedman Graaf som hon har tillsammans med Magnus Hedman. Även syster Hannah Graaf fanns med under firandet.

”Det blev en fin jul… VERKLIGEN! Firade med de stora pojkarna och Hannah. Saknade de små så mycket att hjärtat var på bristningsgränsen. Men de hade det underbart med sin fina pappa Filips i Skåne. Jag har nyår med pojkarna, och jul nästa år”, skriver Magdalena.

LÄS OCKSÅ: 7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso i tårar efter nya avsnitten av Wahlgrens värld