Bianca Ingrosso i tårar efter nya avsnitten av Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso

Foto: Youtube

Tårarna forsar och en förtvivlad Bianca Ingrosso kan se hatet komma.
I en ny video på Youtube berättar hon om hur Wahlgrens värld-produktionen framställt henne i den kommande säsongen.
– Jag vet att jag behöver många psykologtimmar för att klara av den här, säger Bianca.

Bianca Ingrosso, 25, syns flitigt i tv-rutan. Sedan flera år tillbaka har hon och familjen sin egna realityserie Wahlgrens värld och inte nog med det är Bianca en av jury-medlemmarna i Talang samt gästar ofta olika program.

Det blir helt enkelt många timmar som tillbringas framför kameran, något som Bianca börjat känna sig skeptisk kring. I början på december avslöjande Bianca till och med att hon funderat på att sluta arbeta med tv, ett uttalande som kom att chocka många.

– Jag är inne i en period där jag är väldigt trött på att göra tv. Nu har jag gjort tv minst två gånger i veckan, i snart fem år. Så jag börjar bli lite trött på att vara framför en kamera. Nu är jag framför en kamera, varje dag spelar jag in någonting, någon slags inspelning eller plåtning, sa Bianca då i en video på Youtube.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kritiken mot Wahlgrens värld-produktionen

Nu väljer Bianca att lyfta sitt arbete med Wahlgrens värld ännu en gång. I en ny video på kanalen berättar influencern om känslorna kring att arbeta med produktionen och det blir snabbt känslofyllt.

I videon, som egentligen handlar om vad Bianca har för sig dagarna innan jul, faller hon plötsligt i tårar. Förtvivlad berättar hon om vad hon precis har fått se. Det är i ett nytt avsnittet av programmet, som väntas sändas i januari, som Bianca Ingrosso känner att hon framställs fel.

– Det kan vara så otroligt påfrestande ibland när man gör reality, för jag är en person som har väldigt mycket bagage som jag aldrig har pratat om, men som folk tycker sig veta väldigt mycket om, säger Bianca med tårarna rinnande och fortsätter:

– Jag har väldigt mycket problem och djup som ingen vet något om. Men de tas ibland upp bara på ytan. I det här avsnittet tas det upp lite halvt på ytan men inte riktigt kommer med. Jag porträtteras än en gång som någonting jag inte är.

LÄS MER: Bianca Ingrosso talar ut om tuffa tiden – efter Phillipes ord i Musikhjälpen

Vidare förklarar Bianca att hon vant sig vid att folk kommer ha åsikter om henne då de endast ser en viss procent av hennes liv. Men vid detta tillfälle har det helt enkelt blivit för mycket.

– I det här avsnittet blir det ett praktexempel på när kamerorna bara rullar på något som är otroligt privat. Och där jag inte känner mig bekväm för andras skull att öppna upp och förklara mig helt. Jag bara vet hur alla kommer missförstå mig och allt hat jag kommer få. Och jag vet att jag än en gång kommer sitta där och känna mig så felbehandlad för att jag blir så jävla missförstådd.

Bianca om vad som gör bra tv

Främst är det hur avsnittet är klippt som Bianca känner sig ledsen över. Hon har nämligen märkt ett mönster i vad som tas med och inte.

– Jag älskar Wahlgrens värld men det är mycket som klipps bort från när jag är glad och positiv. Det är mycket av vettiga förklaringar som inte är intressanta eller relevanta att ta med så de klipps bort. Men alla scener eller förklaringar där jag använder uttryck som galen, irriterad, arg, och alla de scenerna läggs mycket fokus på för det gör bra tv, säger Bianca.

– Det är år av problem från min sida som gör att jag kan brusa upp eller bli otroligt besviken.

Bianca erkänner även att det kanske inte är till hennes fördel att lägga ansvaret över hur hon porträtteras för det svenska folket i någon annans händer.

– Jag vet att jag behöver många psykologtimmar för att klara av den här, i min mening, missförstådda kritiken som jag kommer få när avsnittet sänds sen. Jag är lite trött bara på att jag alltid är i händerna av någon annans porträttering av mig.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens nya relationsbesked – efter romansryktena

LÄS OCKSÅ: 8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar