Magdalena Graafs panik efter kroppsförändringen: ”Livrädd”

Magdalena Graafs gravidoro
Magdalena Graaf har tre söner och känner inget behov av att skaffa fler barn. Nu berättar hon om sin oro efter att magen svullnat upp – och Magdalena misstänker att hon kan vara gravid.
Annons

Magdalena Graaf, 43, skriver i sin blogg om rädslan över att hon skulle vara gravid. Efter att hennes mage svullnat upp ordentligt under gårdagen, misstänker hon nu en oönskad graviditet. I inlägget skriver hon att det ser ut som att hon är gravid i sjätte månaden.

Annons

”Igår svullnade min mage upp. Ser ut som att jag är gravid i 6 månaden”, skriver Magdalena på sin blogg.

I blogginlägget skriver Magdalena att hon inte vågar kissa på stickan och ta reda på sanningen. Magdalena Graaf avslöjar även att om testet visar positivt så har hon blivit gravid trots att hon använder sig av preventivmedel, en spiral.

Annons

”Livrädd!! Vågar inte gå och kissa på stickan. Jag har ju spiral??”, fortsätter hon.

Magdalena Graaf vill inte ha fler barn

Magdalena har sedan tidigare sönerna Lancelot Hedman Graaf, 18, och Tristan Hedman Graaf, 14, tillsammans med den före detta fotbollsspelaren Magnus Hedman, 46.

Hon har även sonen Charlie Larsson, 7, tillsammans med sin nuvarande make Filip Larsson.

Några fler barn är inget som paret planerat. Magdalena Graaf  skriver på sin blogg att hon inte vill ha fler barn, då hon knappt kan ta hand om de hon redan har.

Annons

”Stoppar huvudet i sanden och låtsas som det regnar. Vill inte ha fler barn. Kan knappt ta hand om dem jag har”, skriver hon.

Magdalena jämför svullnaden med ”en riktig gubb-öl-mage”, och anser att hela situationen är helt sjuk.

Tidigare i år berättade Magdalena Graaf vad hon jobbar med numera efter att ha fått flera frågor om detta från sina läsare.

”Jag gör kostillskott, marknadsför dem, medverkar i tv-sammanhang, driver en blogg, jobbar med välgörenhet, bl.a. ett sjukhus på Filippinerna, föreläser på kvinnojourer, skrivit två böcker, skriver på en tredje. Har filmat en reality med familjen/Lance under sommaren som tog mycket tid. Spelar in tv just nu…. Jag gör olika reklamjobb. Samarbeten mm”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…