Magdalena Graaf ryter ifrån efter kritiken: ”Oerhört tragiskt”

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf har fått många elaka kommentarer på sin blogg den senaste veckan. Nu ryter hon ifrån mot skvallerbloggar och människor som sprider hat.
Annons

Den före detta glamourmodellen Magdalena Graaf, 43, driver en framgångsrik blogg och har många följare i sociala medier. Hon använder ofta sina plattformar till att uttrycka sina åsikter.

Detta gjorde hon bland annat förra veckan efter att hennes son Lancelot ”Lance” Hedman, 18, var med i Malou efter tio på TV4. Kändissonen var bjuden till programmet för att prata om att han precis blivit klar för succéprogrammet Let’s Dance – men mamma Magdalena tyckte att fokus var på helt andra ämnen under intervjun.

”Jag tycker att Lance sköter sig exemplariskt! Eftertänksam och VARM. DÄREMOT kan jag tycka att det var oerhört smaklöst av Malou att försöka klämma in så mycket ”smaskigt” som möjligt i intervjuen. Missbruk, droger, mobbing, sin döda bror, Magnus mående…mm. Äckligt att försöka krama ALLT ur en 18 årig kille som sitter där nervös ”för att han ska dansa i ett roligt underhållningsprogram på tv”, skrev hon i ett inlägg efter att ha sett programmet.

Magdalena Graaf kritiserar klimatet i sociala medier

Nu väljer Magdalena Graaf återigen att använda sig av sin blogg för att uttrycka sina tankar och åsikter. I ett inlägg skriver hon att hon har fått motta många hatiska kommentarer den senaste veckan.

Annons
Annons

Magdalena menar att de plattformar som är till för att sprida hat bara blir större, medan bloggar som hennes försvinner allt eftersom att stämningen och tonen i kommentarsfältet blir tuffare.

”Personligen tycker jag att det är OERHÖRT tragiskt. Jag älskar att få en liten inblick i andra vanliga människors liv, titta på bilder och läsa om vardag. Sant eller falskt, spetsat eller överdrivet. Rika, okända, fattig, korkade eller smarta. Spelar ingen roll alls”, skriver hon.

Eftersom Magdalena Graaf ofta får kritiska kommentarer på sin blogg finns det en hel del ämnen hon väljer att inte skriva om. Hon spekulerar i huruvida plattformar som hennes kommer att existera om två år.

Annons

”Kommer MIN blogg finnas kvar? Kommer media där människor VÅGAR ha personliga åsikter tystas? Kommer det BARA finnas media där drevet tycker om andra?”, skriver Magdalena Graaf.

FOTO: Agneta Elmegård/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…