TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Magdalena Graafs kritik mot Malou efter intervjun med Lance

05 mar, 2019 
AvAgnethe Alm
Magdalena Graaf kritiserar Malou von Sivers efter intervjun med sonen Lance Hedman i Malou efter tio på TV4.
När Lance Hedman gästade Malou efter tio satt mamma Magdalena Graaf klistrad framför tvn. Men intervjun föll inte henne i smaken. Nu riktar hon stark kritik mot Malou von Sivers.
Annons

Efter ett längre uppehåll är Malou efter tio är tillbaka på TV4. En av de första gästerna i den nya säsongen var kändissonen Lancelot ”Lance” Hedman, 18, som precis blivit klar för TV4:s succéprogram Let’s dance. I Malou efter tio avslöjades hans medverkan och till programmet kom han för att prata om den nya, stora utmaningen.

– Det är det svåraste jag gjort någonsin tror jag, berättade Lance Hedman i programmet och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det här med takten och allting kommer jag in i, men det är det här med att röra höfterna och allt det där. Det är väldigt nytt.

Men det var inte bara Lance deltagande i Let’s dance som togs upp under intervjun. Programledaren Malou von Sivers, 66, frågade även frågor om hur Lance upplevt uppväxten med sina två kända föräldrar – Magdalena Graaf, 43, och Magnus Hedman, 45. Hur han påverkades av sin pappas missbruk och löpsedlarna som skrevs om familjen när han var liten. Malou von Sivers tog även upp den tragiska händelsen i Lance liv, när han miste sin bror 2014.

Annons

Magdalenas hårda ord till Malou

Mamma Magdalena tittade på sin sons intervju Malou efter tio, men var inte nöjd med hur intervjun var utformad. Nu riktar hon kritik mot programledaren Malou von Sivers. I ett blogginlägg skriver hon hur hon upplevde intervjun från andra sidan tv-rutan.

”Lyssnade och tittade på Lance på nyhetsmorgon. Duktig han är!! Kul att han ska gå i mamsens fotspår och dansa i Let’s dance”, skriver Magdalena.

Inlägget börjar muntert, men vänder plötsligt.

”Jag tycker att Lance sköter sig exemplariskt! Eftertänksam och VARM. DÄREMOT kan jag tycka att det var oerhört smaklöst av Malou att försöka klämma in så mycket ”smaskigt” som möjligt i intervjuen. Missbruk, droger, mobbing, sin döda bror, Magnus mående…mm. Äckligt att försöka krama ALLT ur en 18 årig kille som sitter där nervös ”för att han ska dansa i ett roligt underhållningsprogram på tv”.

Hon tillägger:

”Lance du skötte dig exemplariskt. Malou däremot hon borde skämmas!”.

Hänt har sökt TV4 och Malou von Sivers för en kommentar.

FOTO: TT,TV4

Annons