Magdalena Graafs ärliga ord inför ingreppet: ”Obehagligt”

Magdalena Graaf tvingas göra gastroskopi för att råda bot på sin halsbränna.
I ett blogginlägg berättar Magdalena Graaf öppet om varför hon tvingas uppsöka läkare för att göra ett ingrepp i magen.
Annons

I över tio år har Magdalena Graaf, 43, delat med sig av sitt liv på sin blogg. Där skriver hon om stort och smått som händer hennes vardag, och just nu är Magdalena i full gång med att heja på sonen Lance Hedman, 18, som gör debut i TV4:s dansprogram Let’s dance på fredag. Något stöttande på plats blir det dock inte från mamma Magdalena. I ett blogginlägg beskrev hon nyligen varför.

”Så spänd och upprymd. Jag är tyvärr bortrest på jobb. Men Filip kommer sitta i publiken. Jag kommer sitta klistrad framför tv:n och bita av mina fingertoppar”, skrev hon och konstaterade:

Annons

 ”This is Lance time to shine…”.

Annons

Tvingas uppsöka sjukhus

Men precis innan Let’s dance-premiären har Magdalena Graaf fått annat att tänka på. På bloggen skriver hon att hon tvingas åka till sjukhuset. Till en början avslöjar inte Magdalena vad ärendet gäller, men förklarar senare att det handlar om ett ingrepp.

”Imorgon ska jag göra gastroskopi och sedan åka direkt till tåget. Tycker det är obehagligt! Men de måste ner i magen på mig igen och kolla bukväggar och magmun”, skriver Magdalena Graaf i ett inlägg.

I ett svar på en läsares kommentar förklarar Magdalena varför hon behöver göra det obehagliga ingreppet.

”Jag har halsbränna”, skriver hon.

Magdalena Graafs öppenhet kring gastroskopin uppskattas av läsarna, som skickar lyckönskningar inför sjukhusbesöket.

Annons

”Lycka till med gastroskopi-undersökningen! Bra du är som bara skriver att det är obehagligt, själv blir jag alldeles rädd bara jag läser att DU ska göra det; tror aldrig jag skulle klara av det”, skriver läsaren.

”Lycka till idag!”, skriver en annan.

FOTO: TT/Aftonbladet,TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…