ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs avslöjande om Hannahs relation till Peter Karyd

10 sep, 2022 
Magdalena Graaf, Peter Karyd och Hannah Graaf
Sedan 2018 är Hannah Graaf skild från sin ex-make Peter Karyd.
Men nu tror följarna att hon hittat kärleken på nytt – eller kanske är det en gammal flamma?
Nu kommenterar Magdalena Graaf Hannahs relation till ex-maken.
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

Under våren och sommaren har Hannah Graafs, 43, följares nyfikenhet kring hennes kärleksliv väckts till liv. Efter flertalet hemlighetsfulla bilder som hon publicerat tillsammans med en man har det börjat spekulerats vilt kring vem denne kan tänkas vara.

Det var 2018 som Hannah och hennes ex-make Peter Karyd, 47, kom med beskedet att de efter 14 år tillsammans valt att gå skilda vägar. Under deras förhållande fick de två barn ihop – Liv Karyd, 13, och Vida Karyd, 10.

Men sedan uppbrottet har Hannah vad man vet levt som singel – fram tills nu om man ska tro på hennes hintar på sina sociala kanaler.

Därför tror följarna att Hannah inte är singel

Men vad är det då för detaljer som gör att följarna misstänker att hon funnit kärleken på nytt?

Annons

Hon har under sommaren flitigt uppdaterat sin blogg och sin Instagram och visat upp vad hon haft för sig under sommarens varma månader. I flera inlägg skriver hon ”vi” men utelämnar vem som varit med henne. Det har även dykt upp bilder från dejter med den mystiske mannen som hon inte visar – inte med ansikte åtminstone. Vid ett tillfälle sågs en hand ligga vilandes på hennes lår – något som uppmärksammades av följarna och frågorna började komma in kring vem mannen kan tänkas vara.

Hannah delade också med sig av en romantisk resa till Paris med okänt sällskap. Även då var det många följare i kommentarsfältet på Instagram som skrev kommentarer så som: ”vem är han” och ”du ser så lycklig ut”.

Grillbuffé vid vattnet. Det gör mig lycklig. Mat, sol och hav.... samt en snygg dejt på det”, skriver Hannah dessutom till en bild hon postade på Instagram nyligen.

Syster Magdalenas ord om Hannah och ex-makens relation

I somras valde Hannah att lägga ned sin blogg som hon haft under många år. I inlägget där hon kommer med beskedet delar hon med sig av flertalet bilder av åren som passerat och då dyker en hel del bilder på hennes ex-man Peter upp följt av texten ”Mitt livs kärlek.

Annons

Då uppstår det en del frågetecken kring om hennes nya kärlek i själva verket kanske är en gammal kärlek.

När Hänt pratade med Hannahs syster Magdalena Graaf, 47, frågade vi hur hennes relation till Peter är efter han och Hannahs skilsmässa 2018.

– Han är jättefin och trevlig och jag tror att de också tycker väldigt mycket om varandra och har en bra relation och det är väl det man strävar efter.

Men om det är en pågående romans eller inte får tiden helt enkelt utvisa!

Hänt har sökt Hannah för en kommentar.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

Annons