LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Graaf om kärleken – bryter tystnaden om ex-maken

19 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Artisten Hannah Graaf har en blå samedräkt.
Hannah Graaf har under året hintat om att hon hittat kärleken igen.
Nu avslöjar hon nya detaljer om kärleken till ex-maken Peter Karyd.
”Mitt livs kärlek”, skriver hon.
Annons
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som giftaBrand logo
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta

Tidigare var Hannah Graaf, 43, gift med ex-maken Peter Karyd, 47, men år 2018 kom nyheten att paret valt att gå skilda vägar efter att ha varit gifta i tio år och tillsammans i hela 14 år. Ihop har de döttrarna Liv Karyd,13, och Vida Karyd, 10.

Hannah har sedan 2018 levt singellivet och det har även spekulerats i om hon nu har hittat kärleken igen.

Detaljerna som får följarna tror att Hannah hittat kärleken igen

På Hannahs Instagram och blogg har man kunnat följa hennes härliga sommaräventyr där hon bland annat varit på semester i Paris och Grekland.

Flertalet gånger när Hannah har berättat om sommarens händelser skrivit ”vi”, men inte refererat till vilka som var med i sällskapet. Under sommaren har hon ofta uppdaterat sin blogg om de senaste dejter hon varit på ihop med den mystiske mannen som vi även har fått en liten glimt av. Bland annat när hon delade en bild där en okänd hand syns ligga på hennes lår.

Annons

”Idag lämnar vi Grekland efter en vecka ute till havs. Tacksamma och lite brunare Väskan med alla kläder kom knappt till användning då vi levt i badkläder Den här resan kommer vi minnas, bära med oss och ta fram kalla och mörka vinterdagar. Det har varit så rofyllt att göra en sån här resa… ingen stress över någonting.”, skrev hon på sin Instagram efter semestern i Grekland med kärleken och döttrarna.

Och under den romantiska resan till Paris var det många följare i kommentarsfältet på Instagram som skrev kommentarer så som: ”vem är han” och ”du ser så lycklig ut”.

Hannahs känslosamma orden om ex-maken Peter

När Hannah i juli avslöjade att hon nu efter 14 år väljer att lägger ned sin blogg. I sitt avslutande inlägg berättade hon om livets alla händelser de senaste åren och minns tillbaka.

Annons

Jag har delat med mig av allt i livet. Stort som smått. Kärlek, barnafödande, sjukdomar, död, bottenlös sorg, massor av glädje, skilsmässa, flytt till annat land, bråk, skratt och så mycket mer.”, skrev hon i ett stycke.

Hannah delade massa bilder från genom åren och däribland även bilder på ex-maken Peter och under skrev hon texten:

”Mitt livs kärlek.”

Det väcker frågor om hennes nya kärlek egentligen är en ”nygammal” kärlek. Oavsett verkar Hannah lycklig och syns ofta gå på dejter och leva livet med barnen.

Utklipp från Hannahs blogg.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons