TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hannah Graafs romantiska semester med kärleken – se privata bilderna

17 jun, 2022 
I bild syns Hannah Graaf
Hannah Graafs hemliga kärleksliv intresserar många.
Den senaste tiden har hon synts på en mystisk resa till kärleksstaden Paris. På resan har hon även umgåtts med sin nya kärlek.
Se bilderna här!
Annons
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”Brand logo
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”

Hannah Graafs, 43, kärleksliv verkar spira och nu fortsätta utomlands. Hon har varit singel sen hösten 2018 då att hon och ex-maken Peter Karyd, 47, skilde sig. De forna paret hade varit gifta i tio år och tillsammans i hela 14 år.

Hannah lever sitt liv i Stockholm med sina fyra barn – men nu har hon synts vistas i Paris. På bilderna i hennes sociala medier kommentar följarna att hon verkar lycklig. Men är det parisresan eller Hannahs nya kärlek som gör att hon glänser extra mycket?

Visar upp tillvaron i Paris – bor i lyxlägenhet

Hannah har hyrt en liten lägenhet med takterrass med utsikt över hela Paris, vilket hon berättar om på sina sociala kanaler.

Semesterdagarna fyller hon av långa promenader och sightseeing, Eiffeltornet, Notre Dame och Triumfbågen är bara några av platserna Hannah har besökt.

Hannah Graaf i Paris
Hannah Graaf i Paris!

Följarnas reaktioner på nya bilderna: ”Du ser så lycklig ut”

Kommentarsfältet på Instagram är fullt av härliga kommentarer om den vackra, magiska omgivningen och frågor som ”vem är han” och ”du ser så lycklig ut” är återkommande.

Annons

Hannah är väldigt hemlig med sitt privatliv och om vem mannen är som hon träffar har hon inte gått ut med än.

Nedan har följarna fått ta del av en bild på Hannah och den ”hemliga kärleken” – i alla fall personens hand.

Till bilden skriver hon:

”Dagarna fylls av god mat och upplevelser. Paris är så makalöst vackert! Jag kan gå i timmar och bara titta på alla byggnader, sitta på små caféer och dricka bubbel och cappuccino, om vartannat, se på alla som strosar förbi. Det finns så mycket liv och rörelser här, en sådan underbara atmosfär. Har hyrt en liten lägenhet med en fantastisk takterrass med utsikt över hela Paris. Eiffeltornet ståtligt och upplyst i natten, Notre Dame, Sacre Coeur och Triumfbågen ser jag. Paris är verkligen kärlekens stad”, skriver Hannah under bilden på Instagram.

FOTO: Naina Helén Jåma/TT

Annons