Här visar Hannah Graaf upp hemliga kärleken – lämnar landet efter avslöjandet

Hannah Graaf

Drygt tre år har gått sedan Hannah Graaf och Peter Karyd gick skilda vägar.
Nu visar Hannah upp hemliga kärleken.
Läs här!
0:39

Efter reklamen: Magdalena Graaf och Louie Marti köper lyxhus i Spanien – berättar om planerna

(0:39)

Slå på ljud

Hannah Graaf har varit ett välkänt namn för svenska folket i många år. Tillsammans med sin syster Magdalena Graaf har hon bland annat gjort den stora hiten You Got (What I Want) och under 1990-talet var systrarna glödheta.

Idag kan Hannah skriva både artist, fotmodell, entreprenör och tv-profil på sitt cv, men hur ser det ut när det kommer till kärlekslivet?

Hannah Graafs skilsmässa från ex-maken chockade svenska folket

Hannah Graaf var tidigare gift med Peter Karyd innan de 2018 gick skilda vägar.

Uppbrottet kom som en chock för många då Peter och Hannah bara året innan hade lämnat Sverige ihop och bosatt sig i Marbella på den spanska solkusten tillsammans med döttrarna Liv och Vida.

Efter uppbrottet flyttade Hannah till Sigtuna med sönerna William och Mio, som hon har från tidigare relationer, medan Peter bodde kvar i Spanien med parets gemensamma döttrar.

Sedan relationen avslutades har Hannah levt som singel, men den senaste tiden har det funnits flera tecken på att hon kan ha träffat någon.

Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

Se klippet här!

Här visar Hannah Graaf upp hemliga kärleken – lämnar landet efter avslöjandet

Efter att ha rest iväg till New York i början av året började följarna att spekulera i att Hannah hade haft manligt sällskap på resan. På sin blogg skrev hon nämligen "vi" vid flertal tillfällen, men vem eller vilka som ingick i resesällskapet höll hon hemligt. Än idag är det hemligt vem denna mystiska person är, men på sociala medier är det tydligt att hon fortfarande träffar någon iallafall.

På hennes blogg framgår det nämligen ofta att hon är på dejter så som biodejter och middagsdejter. För ett tag sedan delade hon även med sig av en bild där en okänd hand ligger på hennes lår.

Och nu hintar hon om denna mystiska man ännu en gång. I hennes senaste inlägg på bloggen skriver hon nämligen att hon har kommit hem från en semester bestående av sol, bad, mycket mat och vila. Hon nämner även att hon varit där med barnen, men bilderna avslöjar att en ytterligare person varit med på resan. På en av bilderna ser man nämligen två drinkar och en man i bakgrunden.

”Jag har haft en fin helg med god mat, sol och bad. Inte gjort många knop men bilderna talar för att det har varit härligt… och gott iallafall”, skriver hon till bilderna.

Vem denna lyckliga är återstår dock fortfarande att se!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!