Hannah Graafs stora familjelycka – egna orden: “Allt man kan önska sig”

Hannah Graaf

Hannah Graafs kärleksliv är något som intresserat många under våren.
Nu berättar hon med egna ord om den stora familjelyckan.
Allt man kan önska sig”, skriver hon på Instagram.
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek
1:25

Efter reklamen: Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek

(1:25)

Slå på ljud

Hannah Graaf, 43, och systern Magdalena Graaf, 46, var riktigt heta under 90-talet med sin popduo Graaf. Syskonen låg bland annat bakom superhiten You Got (What I Want).

Men trots att musiken ligger på hyllan sedan en tid tillbaka så lyser strålkastarna fortfarande på de båda systrarna. Den stora snackisen under våren har varit inget mindre än Hannahs kärleksliv och det har spekulerats vilt kring vem den mystiska mannen på hennes sociala medier är.

Louie Marti och Magdalena Graafs inställda bröllopsplaner: "Sket i det"

Se klippet här!

Därför tror följarna att Hannah träffat en ny

Hannah var tidigare gift med Peter Karyd och tillsammans har de döttrarna Liv Karyd och Vida Karyd. Dessutom har hon två ytterligare barn från två tidigare relationer.

Hannah och Peter flyttade hela vägen till Marbella ihop, men strax därefter kom beskedet att de valt att gå skilda vägar. Och sedan dess har Hannah levt som singel.

Men den senaste tiden har hon hintat om att hon träffar någon igen, och följarna spekulerar vilt kring vem den mystiska mannen är. Hon har bland annat publicerat en bild där en hand ligger placerad på hennes lår, en krambild där ansiktet på personen i fråga inte syns och flertalet bilder där hon är på middags- och biodejter.

Hannah Graafs stora familjelycka:Allt man kan önska sig

Och nu kan Hannah dela med sig av en ytterligare glädje i sitt liv, denna gång gällande dottern Vida, 10.

Häromdagen fyllde hon nämligen 10 år och i samband med den stora dagen publicerade Hannah en hyllning på Instagram.

Du är… ja, vad är du inte?! Du är allt man kan önska sig och ännu lite mer. Finns inte ord att beskriva dig, ditt lilla yrväder med det stora hjärtat, argbiggan som skrattar lika mycket som du morrar, sprider glädje som ingen annan.” skriver hon och fortsätter:

Hur mycket kan man älska? Och kan man älska lika mycket tänkte jag när jag väntade dig, mitt fjärde barn? Svaret är JA. För med dig kom det ännu mer kärlek. Bägaren inom mig var inte full, som jag trodde, den bara fylldes. Älskar dig min lilla Musse, älskar dig så oändligt mycket.

Stort grattis Vida på din tio-årsdag önskar vi på Hänt!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

SENASTE NYTT!