Hannah Graaf avslöjar sanningen om nya kärleken – bilden visar

Artisten Hannah Graaf har en grå stickad väst.

I flera månader har Hannah Graaf hintat om att hon har hittat kärleken på nytt efter skilsmässan.
Nu berättar hon om känslorna.
– Gör mig lycklig, skriver Hannah i ett nytt inlägg på Instagram.
Magdalena Graafs sommarplaner med barnen
0:27

Efter reklamen: Magdalena Graafs sommarplaner med barnen

(0:27)

Slå på ljud

Hannah Graaf, 43, har sedan hösten 2018 varit singel efter att hon och ex-maken Peter Karyd, 47, gick skilda vägar. Det forna paret hade varit gifta i tio år och tillsammans i hela 14 år. Tillsammans har de döttrarna Liv Karyd,13, och Vida Karyd, 10.

Hannah har även sönerna William Graaf Carlsson, 21, och Mio Boudal, 17, sedan två tidigare relationer.

På Hannahs Instagram har följarna fått se glimtar av en mystisk man som hon inte verkar vara redo att visa upp riktigt än. Det verkar onekligen som att tv-profilen har en ny kärlek i sitt liv!

Därför tror följarna att Hannah Graaf är i ett förhållande igen

Under sommaren har Hannah Graaf varit på resande fot och semestrat i bland annat Paris och Grekland.

Hannah har skrivit ”vi” när hon berättat om senaste äventyren, utan att nämna vem hon har varit där med. På sin blogg uppdaterar Hannah flitigt om de olika dejter hon går på ihop med sitt mystiske sällskap. Och för ett tag sedan delade hon med sig av en bild där en okänd hand ligger på hennes lår.

”Idag lämnar vi Grekland efter en vecka ute till havs. Tacksamma och lite brunare Väskan med alla kläder kom knappt till användning då vi levt i badkläder Den här resan kommer vi minnas, bära med oss och ta fram kalla och mörka vinterdagar. Det har varit så rofyllt att göra en sån här resa… ingen stress över någonting.”, skrev Hannah bland annat efter resan till Grekland med hemliga kärleken och döttrarna.

I kommentarsfältet på Instagram är det många följare så kommenterar ”vem är han” och ”du ser så lycklig ut”.

Hannah Graaf om livet med nya kärleken: ”Gör mig lycklig”

Och nu kommer en ny uppdatering om den okända kärleken! På Instagram har Hannah Graaf lagt upp en bild från den senaste dejten.

”Grillbuffé vid vattnet. Det gör mig lycklig. Mat, sol och hav.... samt en snygg dejt på det”, skriver Hannah till bilden.

Hannah är väldigt hemlig med vem hennes nya kärlek är och har ännu inte gått ut med hans identitet. Men givetvis är vi väldigt nyfikna och glada för att Hannah Graaf har hittat kärleken på nytt!

FOTO: YOUTUBE, Charlotte Brunzell/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN