Magdalena Graaf visar upp okända lillebrodern Leon Graaf

Magdalena och Hannah Graaf

Magdalena och Hannah Graaf är kända för sin gemensamma karriär. Men visste du att de också har en lillebror på pappans sida?
Nu visar Magdalena upp den okända familjemedlemmen – som är 30 år yngre än hon själv.
Slå på ljud

Magdalena Graaf, 45, och Hannah Graaf, 42, är systrarna med en lång karriär bakom sig. De slog igenom när de bildade popduon Graaf som hade ett par ståtliga hits, exempelvis You Got What I Want och Love is not everything, you are.

Förutom en karriär inom musikbranschen så är Magdalena både tv-profil och författare. Hon har bland annat skrivit självbiografin Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Systern Hannah är idag egenföretagare och jobbar med sociala medier, men har genom åren även hon dykt upp i olika tv-sammanhang. Exempelvis har båda medverkat i Let's dance och idag är de även influencers.

Magdalena Graaf och Hannah Graafs systerskap

Hannah och Magdalena Graaf hade en egen serie på Viafree och Viaplay som hette just Systrarna Graaf. Där fick vi följa dem i vardagslivet med allt ifrån skilsmässa till roliga resor och äventyr. De är kända för sitt starka systerskap och berättade nyligen om sin relation i en intervju med Amelia.

– Våra levnadsöden har synkat med varandra förvånansvärt mycket genom åren! Vi har fött barn på samma datum, varit ihop med bad boys, fotbollsspelare, skötsamma skåningar, skaffat radhus i Sigtuna. Det är så mycket som är likt, berättade Hannah om relationen.

– Jag och Hannah har tjafsat och bråkat genom åren, även slagits. Men har man inte bråkat så har man inte älskat. Vi är som tvillingsjälar, konstaterade Magdalena då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hannah och Magdalenas lillebror Leon Graaf – så ser han ut

Hanna och Magdalenas föräldrar heter Linda Bergling, 73, och Kenneth Graaf, 72. De två gick skilda vägar när systrarna var yngre men både Hannah och Magdalena har god kontakt med båda föräldrarna.

Linda är en känd svensk pastor och författare och bor i Stockholm, medan pappa Kenneth bor i Dalarna. Detta fick man även se i systrarnas realityserie, då de besökte båda föräldrarna. Det var även där man fick se systrarnas lillebror för första gången.

Det kanske inte många vet är att Hannah och Magdalena Graaf har en lillebror på pappa Kenneths sida, som är född år 2006. Det skiljer alltså över 30 år mellan Magdalena och lillebrodern, som heter Leon Graaf, 15.

Nu visar Magdalena upp honom på Instagram och så här ser han ut!

Magdalena Graafs bror Leon
FOTO: Instagram

Bilden är tagen när Leon var på besök hos Magdalena och pojkvännen Louie Marti.

Magdalena Graafs bror Leon
FOTO: Instagram

Här syns Magdalenas yngsta son spela spel med sin morbror. Leon har även medverkat under ett avsnitt i serien med pappa Kenneth.

Leon Graaf
FOTO: Viafree

LÄS OCKSÅ: SYSTRAR Pennys hyllning till Philippas nya pojkvän

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Emma Zetterberg USA efter 15 år

FOTO: Viafree

SENASTE NYTT!