TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf om familjekrisen: "Fy vad vi kämpar – jäklar vad jobbigt det är"

12 jul, 2015 
AvLotta Gray
Att få allt att fungera med barn och kärlek är inte helt lätt. Magdalena Graaf berättar om kampen – och hur jobbigt allt är.
Annons

Magdalena Graaf, 39, bilförsäljaren Filip Larsson, 42, på restaurang Story Hotel i Stockholm för sex år sedan.

– Vi började prata om livet och allt vi gått igenom och insåg att vi var lika, hade samma humor och värderingar berättar hon på sin blogg.

Magdalen Graaf och Filip har haft det kämpigt. Foto: IBL
Magdalen Graaf och Filip har haft det kämpigt. Foto: IBL

Hon var då singel sedan tre år från äktenskapet med Magnus Hedman, 42, där skilsmässan varit förstasidestoff i månader, och var redo för en ny relation. Filip var lugn, stabil och erbjöd en trygg famn. De köpte en stor femrummare på Östermalm i Stockholm där alla Magdalenas barn fick plats och när deras gemensamma son Charlie, 4, föddes var det som grädde på moset.

Filip reser mycket och även Magdalena i jobbet med “Postkodlotteriet” men de har pusslat för att få vardagen att gå ihop. Så långt allt gott. Men nu verkar det blivit en spricka i relationen och paret kämpar febrilt för att hitta tillbaka till varandra.

Annons

– Det är lätt att man tappar bort varandra i allt kaos när man går igenom svårigheter. Vi är verkligen där, fy vad vi kämpar, jäklar vad jobbigt det är! Bära eller brista, skriver hon öppenhjärtigt.

Magdalena Graaf och Filip Larsson med sonen Charlie. Foto: IBL
Magdalena Graaf och Filip Larsson med sonen Charlie. Foto: IBL

När Magdalena förlorade sin äldste son Isak, 19, i september förra året var det en fruktansvärd förlust. Inte bara för henne utan även för Lancelot, 16, Tristan, 12, och Charlie. Sorgen var förlamande och kommer och går förstås fortfarande i sjok. Hon har haft ett stort stöd av sambon men relationen har mest gått ut på att hålla huvudet ovanför vattenytan

– Det skaver, känner frustration och otillräcklighet, man “släcker bränder och ska vara stark. Vår uppgift under de här sex åren är att “släcka bränder”. Dagligen. Har svårt att fixa det själv, svårt att vara ensam, räcker inte till, bryter ihop, spelar. Jag sätter på mig en mask, blir destruktiv och googlar stuga i Kramfors. Lämna allt och leva ensam? Vem orkar med mig? Lika bra att försvinna, fortsätter hon brutalt.

Men som sagt. Kärlek övervinner det mesta och det önskar förstås Magdalena också.

– Vi får se hur länge Herr Filip står ut med mig?

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons