TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf om sonens död: "Smärtan är skoningslös"

30 sep, 2014 
AvOla Brising
Magdalena Graafs son Isak är död. Han omkom endast 19 år gammal i en tragisk olycka. "Smärtan är skoningslös, hård, skakande och så fruktansvärt grym", skriver hon på sin blogg.
Annons

Den 25 augusti fick Magdalena Graaf, 39, det fruktansvärda beskedet att hennes son Isak, 19, var död.

Min älskade son Isak har lämnat oss alldeles för tidigt. Jag älskar honom så mycket att jag hade dött i hans ställe. Han omkom i en tragisk olycka i måndags kväll”, skrev Magdalena i sin blogg.

Hon bad media att på grund av den avgrundsdjupa sorg hon befann sig i inte skriva om det som inträffat. En önskan som respekterades.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den 19 september hölls Isaks begravning. På sin blogg skrev Magdalena sedan en lång text om den svåra tid som varit, som hon gett Hänt tillåtelse att återge:

Imorgon har det gått fyra veckor. Fyra veckor fyllda av minnesluckor, panikångest, tårar och smärta… Det går inte att beskriva smärtan man känner i ord. Den är skoningslös, hård, skakande och så fruktansvärt grym.”

Hon beskriver känslorna under begravningen:

Min fina lilla pojke låg där i en kista som jag valt ut. Hans mamma? Så fel, så overkligt… Att behöva ta avsked av sitt barn är det värsta man kan vara med om. Har man inte mist ett barn går det faktiskt inte att förstå eller greppa.

Annons

Vetskapen att hon aldrig kommer att få se Isak igen, höra hans röst eller krama honom är så fruktansvärd att Magdalena bara önskar att hon kunde skruva tillbaka klockan och vakna upp ur den onda dröm det känns som att hon lever i.

Även systern Hannah Graaf, 36, bloggar om begravningen:

I helgen tog vi farväl av vår älskade Änglapojke Isak. Han fick den vackraste av begravningar. Så fylld av kärlek. Trots sorgen, den smärtsamma saknaden och alla tårar så genomsyrades hela dagen av kärlek. En varm och oändlig kärlek. Bara för Isak.

Dagen efter ceremonin åkte Magdalena till Lappland med sin mor Linda Bergling, 65, för att komma bort från allt, få känna sig liten i sin egen mammas famn en kort stund och låta sig omfamnas av naturen och tystnaden.

Annons