Laila Bagge hånas för relationen med Korosh: "Vilken 24-åring vill synas med en medelålders tant?"

Laila Bagge hånas för att hon är nästan 20 år äldre än nye pojkvännen Korsosh Kananian. "Vem vill synas med en medelålders tant...?"

Laila Bagge, 42, befinner sig i skrivande stund i USA. Av allt att döma är hon där med nye pojkvännen Korosh Kananian, 24, som hon träffade på en nattklubb i december – bara en månad efter att hennes och Niclas Wahlgrens, 49, skilsmässa blev officiell. Ända sedan deras relation uppdagades har Laila fått pikar för åldersskillnaden på nästan 20 år. Men det bryr hon sig inte om.

– Människor får tycka som de vill. Det enda jag vet är att livet är väldigt kort och det viktigaste är att man lever livet som man vill leva det. Människor kommer alltid att ha olika åsikter. Det är bara att låta dem ha det, så länge man lever sitt eget liv och man själv är lycklig i det. Då är det inget problem, sa hon till Expressen härom veckan.

Laila Bagge och unge Korosh Kananian. Foto: IBL

Laila Bagge och unge Korosh Kananian. Foto: IBL

Nu har hon blivit hånad – igen. På bloggen skriver hon om resan och hur fantastiskt hon (de) har det. Vid ett tillfälle frågar läsarna varför Korosh aldrig är med på bild varpå en annan svarar: “Vilken 24-åring vill synas med en medelålders tant…”

Simon Sköld och Camilla Läckberg vet hur det känns. Foto: IBL

Simon Sköld och Camilla Läckberg vet hur det känns. Foto: IBL

Laila Bagge är inte ensam om att bli kritiserad och förlöjligad för att hon träffar en yngre man. Camilla Läckberg, 40, är tillsammans med MMA-stjärnan Simon Sköld, 28. Och hon vet precis hur det känns.

– Det har förvånat mig att det har blivit ett sådant otroligt liv om det. Det har ju skrivits spaltmeter och på “insta” skriver folk kommentarer om det här. Jag kan bli lite sur ur ett jämställdhetsperspektiv, för det blir ju inte samma hallabaloo åt andra hållet. Då gör ingen en stor grej av det. Just för att jag är en kvinna och har en man som är en bit yngre så blir det en jättenyhet, sa hon i “Hellenius hörna” tidigare i år.

Läs mer:

Marcus Birro bekräftar relationen med Sverigedemokratens fru

Lotta Engberg slängde ut maken efter snedstegen: “Hon är urförbannad”

Sam och Jessica blev ihop som tioåringar – nu hyllas hans otroliga frieri av miljoner människor

SENASTE NYTT!