Laila Bagges nya kille är yngre än bonussonen: "Folk får tycka vad de vill"

Laila Bagge är tillsammans Korosh Kananian. Att han är 18 år yngre bryr hon sig inte om. "Folk kommer alltid ha åsikter."

Laila Bagge, 42, bekräftade i våras att hon har träffat en ny kärlek. Paret som träffades på en nattklubb i centrala Stockholm har dejtat sedan i december. Än så länge vill tv-profilen dock fortsätta hålla förhållandet med Korosh Kananian, 24, hemligt.

– Vi är absolut lika privata med det, men still going strong, säger hon till Expressen.

Laila Bagge och nya kärleken Korosh Kananian. Foto: IBL

Laila Bagge och nya kärleken Korosh Kananian. Foto: IBL

Korosh är 18 år yngre än Laila, alltså yngre än förra bonussonen Tim. Men åldersskillnaden är inget hon bryr sig om. Hon ger inte mycket för andras åsikter om hennes kärleksliv.

– Människor får tycka som de vill. Det enda jag vet är att livet är väldigt kort och det viktigaste är att man lever livet som man vill leva det. Människor kommer alltid att ha olika åsikter. Det är bara att låta dem ha det, så länge man lever sitt eget liv och man själv är lycklig i det. Då är det inget problem.

Laila Bagge var tidigare gift med Niclas Wahlgren. Foto: IBL

Laila Bagge var tidigare gift med Niclas Wahlgren. Foto: IBL

Laila var tidigare gift med Niclas Wahlgren, 49, som hon har sonen Kit, 3, med. Förutom den nya kärleken har hon även nya jobbuppdrag. Nyligen blev det officiellt att hon har lämnat TV4 till förmån för TV3 där hon tillsammans med “Äntligen hemma”-profilen Björn Christiernsson, 40, kommer att leda inredningsprogrammet “Kan vi hjälpa till” som börjar sändas i kanalen nästa år.

– Jag har ju alltid brunnit för inredning och ni som följt mig här på bloggen vet ju också om att jag ritat och inrett två hus själv och brinner för det, så nu är det kul att äntligen få jobba med det på riktigt. Vi har ju redan spelat in ett program men kommer att fortsätta med att spela in resten av programmen i höst, bloggar hon.

Andra läser också:

Martin Melin om jakten på den perfekta flickvännen: ”Jag har höga krav”

10 citat med Carola som vi bara vill glömma

Läskigt eller lustigt – nu sprids barnboksbilderna om hur ett barn blir till