TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagges nya kärlek är 24-åriga Korosh Kananian

07 maj, 2015 
AvElisabeth Andersson
Laila Bagge har berättat att "det går bra med kärleken", och nu vet vi mer om den speciella personen i tv-profilens liv.
Annons

Som vi kunde rapportera i går har Laila Bagge, 42, berättat att hon funnit kärleken igen och nu avslöjar Aftonbladet att hennes nya pojkvän heter Korosh Kananian och är 24 år.

– Vi har valt att hålla detta privat då han inte är en offentlig person och inte heller vill bli offentlig, säger hon till tidningen.

Humorgalan, Vinterträdgården, Grand Hotel, 2015-04-30
Laila Bagge har funnit kärleken igen. Foto: IBL

Enligt uppgifter till Aftonbladet träffades de på en bar i december och har setts gå öppet hand i hand. De är öppna med sitt förhållande och tillbringar mycket tid tillsammans. Tidningen har varit i kontakt med Korosh Kananian, som avböjer att kommentera.

24-årige Korosh Kananian är Laila Bagges nya kille. Foto: LinkedIn
24-årige Korosh Kananian är Laila Bagges nya kille. Foto: LinkedIn

Laila Bagge träffade Niclas Wahlgren när de medverkade i “Let’s Dance” 2009. De skilde sig hösten 2014, efter fyra och ett halvt år som gifta.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons