Clara Henry blev drogad på festen: "Drinken är det sista jag minns – resten är blankt"

Clara Henry

Youtube-stjärnan Clara Henry hade hört om det tidigare – hur unga tjejer fick droger nedsmusslade i sina drinkar på krogen. Men hon hade inte kunnat ana att det skulle drabba henne själv.

Clara Henry, 21, var väldigt lycklig i lördags när hon tog emot pris som Årets vlogger på Guldtuben-galan. Tillsammans med vänner och andra gäster firade hon vinsten hela natten.

“Asfet gala, asfet efterfest, allt jag minns var asfett”, skriver hon på sin blogg, men tillägger att det var just det hon mindes som var bra. Halva natten är nämligen en enda stor minneslucka.

När Clara Henry vaknade på söndagsmorgonen insåg hon att flera timmar av festkvällen var helt blanka.

“Allt jag minns är att jag bara druckit en öl. Dansade. Skrattade. Och så fick jag ju den där drinken i båset… Helvete. Den där drinken. Det är det sista jag minns. Resten är blankt”, skriver Youtube-stjärnan.

Clara Henry

Clara Henry vann pris för Årets vlogg på YouTubes egen gala. Foto: All Over Press

Som tur var hade Clara flera vänner runt sig, som kunde hjälpa henne hem.

“Min bästis, men även en internetvän som jag bara träffat några gånger tidigare, ligger sovande bredvid mig. Jag blir förvirrad. Vänder mig tillbaka och känner pulsen stiga medan jag ser stora, beige-bruna fläckar på lakanet strax bredvid mitt huvud.”

När vännerna redogjort för kvällen insåg Clara att hon måste ha fått droger nedsmusslade i den där drinken hon blivit bjuden på.

“Jag vet att ”våldtäktsdrog” är ett vedertaget uttryck, trots att jag har svårt att förstå att det faktiskt existerar. Jag vet att jag ofrivilligt tappade kontrollen över min kropp för att någon annan tyckte sig ha rätt till den. Jag vet att jag hade tur, för det kan gå så mycket värre, och om jag inte haft så många vänner i min närhet den kvällen så hade jag inte lyckats ta mig hem. Alls.”, skriver hon och vill med sin krönika varna andra för att ta emot dryck av främlingar.

Andra läser också:

Sofia Wistams pappa matade katten med hennes fingertoppar: ”Han var lite annorlunda”

Därför vill Niclas Wahlgren inte ha tillbaka Laila Bagge: ”Aldrig i livet”

Efter den farliga internettrenden erkänner Kylie Jenner: ”Jag har tillfälliga fillers”

FRÅN FÖRSTASIDAN