TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Magdalena Graaf bryter tystnaden om svärdottern Paow – under resan

29 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Paulina "Paow" Danielsson och 17-årige pojkvännen Lancelot Hedman Graaf befinner sig på kärleksresa i Thailand. Nu berättar hans mamma, Magdalena Graaf, för första gången om sina känslor kring sonens nya relation.
Annons

”Paradise hotel”-vinnaren och bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, berättade nyligen att hon är kär igen. Det är 17-åriga Lancelot Hedman Graaf, som är son till Magdalena Graaf, 42, och Magnus Hedman, 44, som fångat hennes hjärta och för Hänt bekräftade de båda nyligen att de är ett par.

För ett par veckor sedan reste de dessutom till Thailand tillsammans och planerar nu att bo där i flera månader, något som Lancelots mamma Magdalena Graaf tidigare har uttryckt oro för i deras kommentarsfält.

Men i övrigt har Magdalena hittills inte kommenterat sonens relation med dokusåpaprofilen – förrän nu. I ett nytt inlägg på sin blogg skriver Graaf nu för första gången om sin nya svärdotter.

“Saknar Lance och min fina lilla svärdotter Paulina så det gör ont i hjärtat”, skriver Magdalena Graaf i sin blogg.

Paulina har tidigare berättat att hon ser en framtid ihop med Lancelot och att de båda gärna vill skaffa barn med varandra.

– Man vill ju inte springa runt som ett drinkluder på Stureplan. Lance har sagt att han vill göra lite smarta investeringar sen ska vi bilda familj. När han är 21 och jag 28 då vill vi ha barn, har hon sagt till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL, Instagram

Annons