TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Graafs oro för 17-årige sonens kärleksresa – med Paow: "Hör av dig"

15 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Paulina "Paow" Danielsson och hennes 17-årige pojkvän Lancelot Hedman Graaf har rest till Thailand på obestämd tid. Nu berättar hans mamma, Magdalena Graaf, öppet om sin oro.
Annons

“Paradise hotel”-vinnaren och bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, berättade nyligen att hon är kär igen. Det är 17-åriga Lancelot Hedman Graaf, som är son till Magdalena Graaf, 42, och Magnus Hedman, 44, som fångat hennes hjärta och för Hänt bekräftade de båda nyligen att de är ett par.

Nu har Paulina och Lance också tagit nästa steg i sin relation – och flyttat utomlands tillsammans. I söndags reste de båda till Thailand tillsammans och planerar att stanna i flera månader.

“Jag och Lance tröttnade på Sverige och drog en spontanare till Thailand. Vi blir nog här ett par månader”, skriver Paulina i sin blogg.

Men en som redan har uttryckt viss oro över resan är Lancelots mamma Magdalena Graaf. På Instagram har hon i flera kommentarer, på både sonens konto och på Paulinas konto, frågat om allt har gått bra eftersom ingen av dem har hört av sig till henne.

“Har ni kommit fram ordentligt? Hör gärna av dig”, skriver Magdalena till sonen.

”Har ni kommit fram ordentligt? Har allt gått bra?”, skriver hon till Paulina.

Hittills har ingen av dem svarat Magdalena i kommentarsfälten.

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons