Efter uppbrottet – Paow och exet är nya paret i dokusåpan

I nästa veckas avsnitt av ”Temptation Island” kommer det in ett nytt par som ska sätta sin kärlek på prov. Det är inga mindre än loggaren och den tidigare ”Paradise Hotel”-vinnaren Paulina Danielsson och Mattias Coleman – som idag är hennes ex-pojkvän.

I slutet av kvällens avsnitt av ”Temptation Island” avslöjas det att det kommer in ännu ett par i programmet nästa vecka. Efter att Marcelo Peña, 27, och Annica Englund, 27, valde att lämna programmet är det nu bara tre par som kämpar för sin kärlek, men det ska det bli ändring på. Nu blir det återigen fyra stycken. Paret som kommer att komma in är bloggaren och den tidigare ”Paradise Hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och hennes ex-pojkvän Mattias Coleman, 24.

”Det känns vidrigt och jag ångrar det stört mycket”, berättar Paulina för Hänt.se om sin medverkan i programmet.

Idag är Paulina och Mattias inte längre ett par. I september tidigare i år berättade hon på sin blogg att de valt att gå skilda vägar. Idag har hon hittat en ny kärlek, kändissonen Lancelot Hedman Graaf, 17, svars mamma är Magdalena Graaf, 42, och pappa är Magnus Hedman, 44.

”Det känns jättebra och verkligen rätt och det har det gjort ända från början”, berättade hon tidigare om hennes och Lancelots relation.

Mattias däremot delar inte samma känslor kring sin medverkan i ”Temptation Island” som Paulina.

”Det känns jättebra! Man har väntat så länge för detta så det kommer att bli spännande”, skriver Mattias.

Singeltjejerna i programmet. Jennifer, Rosalie, Matilda, Aida, Natalia, Elina, Rosinja-Alma, Denise och Shiba.

Paren som klev in i programmet tillsammans. Oliver och Kristina, Jesper och Jennifer, Jennifer och Kalle, Annica och Marcelo. 

Singelkillarna i programmet. Adnan, Jonathan, Chris, Ahmed, Daniel, Eddi, Chivo, Chaze, Jeff, Johan.

Sofia Wistam leder programmet.

LÄS OCKSÅ: Skrällen – Kanal 5-profilerna väntar barn: ”Var inte planerat”

LÄS OCKSÅ: Tittarnas ilska efter Kanal 5-profilens kärleksbild: ”Fy fan”

Foto: IBL, Kanal 5

Senaste nytt