Skrällen – Kanal 5-profilerna väntar barn: ”Var inte planerat”

De gick in i dokusåpan ”Temptation Island” som singlar, men när de kom till Sverige igen blev de ett par. Nu väntar Elina Sjöberg och Jonathan Hedman barn. – Vi längtar ihjäl oss efter bebis, berättar Elina för Hänt.se.

Elina Sjöberg, 27, och Jonathan Hedman, 19, gick in som singlar i dokusåpan ”Temptation Island” i Kanal 5. De spenderade sin tid i två olika hus, men ändå lyckades de fatta intresse för varandra bakom kamerorna. När de kom hem till Sverige igen gick de på dejt, kort där efter blev de ett par.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

– Vår första dejt varade i tio dagar. Han kom upp till mig i Dalarna och hälsade på. Det var tänkt att han bara skulle stanna över helgen men det blev längre än beräknat. Efter det var vi ett par, säger Elina till Hänt.se.

Men det är inte det enda som har hänt sedan Elina och Jonathan kom hem till Sverige i december 2016. På Instagram avslöjar de att de väntar barn!

– Det var inte planerat, men vi var överens om att vi ville behålla. Jonte drömde om att jag var gravid så jag gick och köpte ett test, och det plussade på stickan. Det känns superbra och vi längtar ihjäl oss efter bebis, säger Elina.

https://www.instagram.com/p/Bawgca4Huov/?taken-by=elina_sjoberg

Barnet är beräknat att komma den 21 januari nästa år.

– Vi vet inte om det är en flicka eller pojke. Vi har det nedskrivet på en lapp men får se om vi håller på den eller smygkikar lite innan.

Singeltjejerna i programmet. Jennifer, Rosalie, Matilda, Aida, Natalia, Elina, Rosinja-Alma, Denise och Shiba.

Paren som klev in i programmet tillsammans. Oliver och Kristina, Jesper och Jennifer, Jennifer och Kalle, Annica och Marcelo. 

Singelkillarna i programmet. Adnan, Jonathan, Chris, Ahmed, Daniel, Eddi, Chivo, Chaze, Jeff, Johan.

Sofia Wistam leder programmet.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas ilska efter Kanal 5-profilens kärleksbild: ”Fy fan”

LÄS OCKSÅ: TV4-profilen: ”Årets Idol är som Paradise Hotel”

FOTO: Instagram, Kanal 5

Senaste nytt