TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paows bebisplan med 17-årige pojkvännen: ”Då vill vi ha barn”

28 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kärleken spirar mellan Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot Hedman Graaf. Nu avslöjar tv-profilen planerna på att bilda familj tillsammans.
Annons

”Paradise hotel”-vinnaren och bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, berättade nyligen att hon är kär igen. Det är 17-åriga Lancelot Hedman Graaf, som är son till Magdalena Graaf, 42, och Magnus Hedman, 44, som fångat hennes hjärta och för Hänt bekräftade de båda nyligen att de är ett par.

För ett par veckor sedan reste de dessutom till Thailand tillsammans och planerar nu att bo där tillsammans i flera månader. Nu planerar det unga paret för nästa steg i sin relation – att skaffa barn. I en intervju med Expressen berättar Paulina att hon om fem år har lämnat Sverige med Lancelot och bildat familj.

– Man vill ju inte springa runt som ett drinkluder på Stureplan. Lance har sagt att han vill göra lite smarta investeringar sen ska vi bilda familj. När han är 21 och jag 28 då vill vi ha barn, säger hon.

Paulina Danielsson menar att relationen med 17-åringen inte är som något förhållande hon tidigare haft.

Annons

– Jag har inte pratat om framtiden med något ex på samma sätt som jag pratar med Lance, vi kan liksom ligga i sängen och mysprata om framtiden, säger hon.

Paulina var tidigare tillsammans med Mattias Coleman, 24, som hon också medverkar tillsammans med i “Temptation island” som sänds på Kanal 5 just nu. Förhållandet tog slut för andra gången i september i år.

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons