TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paow plötsligt singel igen – därför dumpade hon Mattias

26 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Det är slut – igen. Förhållandet mellan Paulina "Paow" Danielsson och pojkvännen Mattias Coleman är över. "Game over", skriver tv-profilen i sin blogg.
Annons

Det var i maj som bloggaren och ”Paradise Hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, för första gången berättade att hon och pojkvännen Mattias Coleman, 24, hade gjort slut. Men bara en månad senare verkade paret ha lappat ihop sitt förhållande och i sin blogg meddelade Paow att de var tillsammans igen och att de dessutom skulle bli sambos.

”Vårt förhållande har väl gått upp och ner. Och när M valde att gå, så fattade både jag och han vad vi båda förlorat. Med tanke på att vi älskar varandra så pass mycket och att vi alltid kommer tillbaka till varandra på något sätt. Och att vi båda vet att vi har ett väldigt passionerat förhållande. Och det mina vänner är en kärlek som man inte får många gånger i livet, och det ska man vara rädd om”, skrev hon då.

Men trots det verkar kärleken inte riktigt ha räckt till. Nu är relationen nämligen över igen mellan Paulina och Mattias. I ett nytt blogginlägg som Paulina har döpt till ”Game over” skriver hon att de inte längre är ett par.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Just nu så infinner jag mig hos min vän Ida i Örebro. Jag har även valt att lämna mitt förhållande som har vart allt annat än lätt. Men i slutändan så måste jag fokusera på mig själv. Hur ont det än gör att veta att man sårar någon annan. Men det funkade inte. Inte alls. Och det har nästan aldrig funkat. Stunderna fanns, absolut. Men mellan det så var det inte bra och vi förstod oss inte alls på varandra”, skriver hon.

Tv-profilen skriver också att hon nu försöker blicka framåt och se uppbrottet från pojkvännen som något positivt.

“Tråkigt såklart. Men livet går vidare och jag har insett vad det har vart som kvävde mig. Så om ni undrar varför jag har varit så off”, skriver hon.

Hänt har sökt Paulina Danielsson.

Foto: IBL

Annons