Efter uppbrottet – han är Paows nya pojkvän: "Älskar honom"

För knappt en månad sedan gjorde Paulina "Paow" Danielsson och pojkvännen Mattias Coleman slut. Nu har de hittat tillbaka till varandra igen – och planerar att bli sambos. "Kärlek är fint", skriver bloggaren.

Det var i början av maj som bloggaren och tidigare ”Paradise Hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, berättade att hon och pojkvännen Mattias Coleman, 24, hade gjort slut. Paret, som föll för varandra förra sommaren och sedan tillbringade fyra månader tillsammans i Thailand under vinterhalvåret, gick åt skilda håll och Paow skrev då om sin hjärtesorg i sin blogg.

”Jag älskar honom med hela min själ. Det känns som att vi hör ihop. Men vi har förstört det här tillsammans, och det vet jag att vi båda hatar oss själva för”, skrev hon då.

LÄS OCKSÅ: Paow: ”Jag har aldrig varit så här långt ner på botten”

Men nu har allting vänt igen och paret har hittat tillbaka till varandra. I ett nytt inlägg på sin blogg bekräftar nu Paulina Danielsson att hon och Mattias Coleman återigen är tillsammans. Under rubriken “When you love someone” berättar bloggaren nu om återföreningen.

“Vårt förhållande har väl gått upp och ner. Och när M valde att gå, så fattade både jag och han vad vi båda förlorat. Med tanke på att vi älskar varandra så pass mycket och att vi alltid kommer tillbaka till varandra på något sätt. Och att vi båda vet att vi har ett väldigt passionerat förhållande. Och det mina vänner är en kärlek som man inte får många gånger i livet, och det ska man vara rädd om”, skriver hon och fortsätter:

“Helt ärligt så är det nog första gången jag upplever att jag har så mycket kärlek till en annan människa och har haft det sen i princip första gången jag träffade honom. Så han kom tillbaka, med en bättre inställning. Och han hade bestämt sig för att han verkligen vill vara med mig och bygga ett liv tillsammans. Det var det enda jag behövde känna för att ta tillbaka honom. Låta han komma tillbaka. Och jag är glad att jag vågat älska så mycket. Det är både det bästa och det värsta som hänt mig. Men det är värt det”.

https://www.instagram.com/p/BUoj0YjhOCi/?taken-by=kattpaow

Nu planerar Paulina och Mattias att inte bara vara ett par igen, utan att också bli sambos på riktigt. Snart står paret skrivna på samma adress och planerar en framtid tillsammans.

“Vi har börjat ta tag i våra liv tillsammans, flyttat ihop på riktigt. Vi är liksom snart skriva på samma adress. Och det jag vill säga med det här. Är att jag älskar honom. Och vi är tillbaka med varandra. Kärlek är fint”, skriver Paow.

Grattis önskar vi!

LÄS OCKSÅ: Paow tvingades tatuera hela ryggen efter missen

Foto: IBL