Paow och Mattias har gjort slut: Därför klarade vi det inte

Bloggerskan och tv-profilen Paulina "Paow" Danielsson bekräftar nu att kärlekssagan med Mattias Coleman är över. "Vi har förstört det här tillsammans", skriver hon på bloggen.

Bloggerskan och tidigare “Paradise Hotel”-deltagaren Paulina “Paow” Danielsson, 24, och pojkvännen Mattias Coleman, 24, har en tuff vår bakom sig.

När de reste iväg till Thailand i fyra månader i början av året var det märkbart på hennes blogg att det knakade i fogarna, och nu bekräftar Paow på sin blogg att de inte längre är ett par.

“Jag älskar honom med hela min själ. Det känns som att vi hör ihop. Men vi har förstört det här tillsammans, och det vet jag att vi båda hatar oss själva för.man kan inte vara varandra till lags till 100%, Och alla har sina brister. Och det var precis det som hände, bristerna. Som han sa, inget kan ändra mig”, skriver hon på sin blogg.

De blev ett par hösten 2016 och beslutet att gå skilda vägar tär märkbart på bloggerskan. Paow beskriver det som att hon känner sig vilsen och även känner en rädsla för att gå tillbaka till den person hon var innan hon föll för Mattias. Men den känsla som dominerar hennes innersta just nu är ändå sorgen.

“Jag önskar ingen på denna jord att gå igenom de. Och ännu mindre personen som är viktigast i mitt liv. Vilket är Mattias. Vi går igenom det tillsammans fast på olika håll. Knivarna i bröstet och ögon gör så ont efter alla tårar, så jag förstår människor som hatar känslor”, skriver hon och avslutar sedan inlägget med:

“Det som jag kommer att säga nu är något jag är så rädd för, och det är att säga. Vi klarade det inte”.

Paows ärliga blogginlägg om sin nya relationsstatus har fått många stöttande kommentarer.

Även Hänt skickar en styrkekram till både Paulina och Mattias.

LÄS OCKSÅ: Paow: “Jag har aldrig varit så här långt ner på botten”

LÄS OCKSÅ: Paow tvingades tatuera hela ryggen efter missen

FOTO: Ibl, Stella