TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Paows nya kärleksbeslut om Mattias: "Jag skiter i det nu"

17 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Paulina Danielsson och pojkvännen Mattias Coleman gjorde slut och blev ihop igen på under en månad. Kärleksbeskedet har nu också fått bloggaren att helt ändra sina flyttplaner. – Jag skulle ha åkt till Spanien och säsongat, men jag skiter i det nu, säger hon till Hänt.
Annons

Det var i början av maj som bloggaren och tidigare ”Paradise Hotel”-vinnaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, berättade att hon och pojkvännen Mattias Coleman, 24, hade gjort slut. Paret, som föll för varandra förra sommaren och sedan tillbringade fyra månader tillsammans i Thailand under vinterhalvåret, gick åt skilda håll och Paow skrev då om sin hjärtesorg i sin blogg.

Men bara några veckor efter uppbrottet återförenades paret igen och har i dag flyttat ihop och satsar på sitt förhållande. Under uppbrottet hade Paulina Danielsson dock planerat att flytta till Spanien under sommarmånaderna, precis som hon gjort tidigare år. Men återföreningen har fått henne att ändra sig och fatta ett nytt beslut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag ska vara hemma i sommar. Jag skulle ha åkt till Spanien och säsongat egentligen, men jag skiter i det nu, säger Paulina till Hänt och fortsätter:

– Jag har ju pojkvän nu och det känns som att jag vill vara kvar hemma med honom.

Annons

Förutom kärleken till Mattias Coleman finns det också fler saker som drar i Paow hemma i Sverige. Bloggaren menar att hon också väljer att stanna kvar här delvis för att hon kan göra fler jobb och tjäna mer pengar då.

– Varje gång jag åker iväg utomlands så missar jag så mycket roligt här. Alla fester, midsommar och sånt. Jag har inte haft en svensk sommar på sju år, utan har alltid varit iväg och säsongat, säger hon och fortsätter:

– Sen tjänar jag mycket mer pengar när jag är hemma och tar tag i allting, än när jag åker iväg. Jag känner mig lite mer vuxen nu.

Foto: IBL

Annons