Madeleine Ilmruds nya kamp – efter barnbeslutet med maken Micke

503 Service Unavailable

Madeleine Ilmrud, 38, blev ett känt ansikte för många då hon tillsammans med maken Mikael Ilmrud medverkade i programmet Familjen Annorlunda, 2009. Då hade hon de åtta barnen Victor, 22, Oliver, 20, William, 15, Engla-Freja, Adam, 12, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li, 8. Men familjen tar inte slut där. Efter flera säsonger har nämligen även döttrarna Emmylou, 6, Mathilde-Isabelle, 3, och Livia, 1, blivit välkomna tillskott till den minst sagt stora familjen.

Trots att tittarna inte längre kan följa familjen i det populära programmet har Madeleine stannat kvar i mångas sociala medie-flöden. Hon uppdaterar ständigt sina följare om livet med huset fullt av barn och djur. Ofta är inläggen ärliga och Madeleine hymlar inte med att livet tillsammans med elva barn bland kan kännas övermäktigt.

Lisa Nilssons sorg – drabbad av covid-19 efter begravning

I somras blev livet så mycket att hon plötsligt tog en paus från sin blogg, något som uppmärksammades av följarna. Efter flera veckors tystnad skrev dock Madeleine ett långt inlägg om den plötsliga tystnaden och att hon inte mått så bra under perioden.

Skräckupplevelsen efter insjuknandet

Inte heller har det varit helt enkelt att komma igång med hemarbetet när barnen har varit hemma under coronaoandemin. Madeleine har tidigare uttalat sig kraftigt kritiskt mot människor som inte följer coronareglerna och efter en skräckupplevelse med barnen Adam och Engla-Freja beslutade hon sig för att ge barnen en anpassad skolgång där de kan få distansundervisning.

I samma inlägg skrev hon om sin längtan efter att kunna leva normalt igen. Lämna barnen på skola och förskola och åka hem för att arbeta. Få igång de normala vardagsrutinerna.

"När tror ni vi kan leva mera normalt igen? Det känns så långt borta, men ändå måste man vara positiv och det har jag blivit sen vaccinet kom”, skrev hon i januari.

Kampen efter beslutet för barnen

Men när Madeleine nu får möjligheten att närma sig sina forna vardagsrutiner dyker ett helt nytt problem upp. Familjen har nämligen beslutat att pappa Micke ska ta ut föräldraledighet för att Madeleine ska kunna återvända till jobbet ostört.

LÄS MER: Markoolios nya relationsstatus avslöjad

Eftersom jobbet fortfarande sker via hemmakontoret har Madeleine dock svårt att slappna av. I ett inlägg på bloggen berättar hon om sin kamp mot kontrollbehoven.

”Jag har väl mina kontrollbehov om man säger så, varje sak har sin plats. Sängen måste bäddas på ett speciellt sätt, likaså när jag bäddar upp så vill jag att kuddar ska ligga på mitt sätt. Och det handlar om att det är smidigare för mig att dagen efter plocka i ordning på allt.”, skriver hon.

Någon som inte verkar dela hennes längtan efter ett prydligt hem är Micke. I inlägget berättar Madeleine att maken snarare ser hustruns pedantiska drag som något av ett problem än tillgång.

Till Madeleines försvar ska sägas att det förmodligen finns många svenskar ute i landet som just nu kämpar med samma proSblem!

FOTO: Instagram/TT

LÄS OCKSÅ: Både Björn Kjellman och Suzanne Reuter blir nya Ica-Stig

LÄS OCKSÅ: Pontus Josefsson stoppas i Elitstyrkan – därför avbröt inte TV4 slagsmålet

SENASTE NYTT!