Idol 2023 marknadsföring banner

11-barnsmamman Madeleine Ilmruds beslut för att skydda barnen

10 jan, 2021 
Madeleine Ilmrud
11-barnsmamman Madeleine Ilmrud vill mer än allt annat få återgå till ett normalt liv igen.
Därför har hon nu tagit ett beslut för barnen för att påskynda processen.
– Jag är desperat, skriver hon på bloggen.
Annons
Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknande
Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknande

Madeleine Ilmrud, 38, är mamma till elva barn. Hon blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Familjen annorlunda på TV4. Hon var med under flera säsonger och hon fick många fans runtom i landet. Men efter flertalet säsonger valde hon och maken Micke Ilmrud att lägga skorna på hyllan.

Sedan dess har hennes följare ändå fått ta del av familjens liv genom Madeleines sociala medier. Följarna får hänga med i hennes vardag tillsammans med de elva barnen Mathilde-Isabelle, Emmy-Lou, Tuva-Li, Charlie, Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver, Victor och den ett år gamla dottern Livia-Leonore.

Mikael Ilmrud, Madeleine Ilmrud
Micke och Madde Ilmrud var populära föräldrar i Familjen annorlunda.

Att vara 11-barnsmamma samtidigt som ett virus härjar i världen är nog inte det lättaste. För några veckor sedan berättade Madeleine att barnen Adam och Engla-Freja hade insjuknat i något som de tror var corona.

Annons

Ett tufft år för 11-barnsmamman

De fick uppsöka vård och då gjordes upptäckten att deras syresättning var annorlunda. De misstänkte därför att båda hade haft corona, och efter det har både Adam och Engla-Freja fått en anpassad skolgång.

Men nu kanske vi snart ser slutet på den här coronapandemin, eftersom det kommit ett vaccin. Madeleine Ilmrud är trött på den här soppan och vill bara gå tillbaka till ett normalt liv så fort som möjligt.

”När tror ni vi kan leva mera normalt igen? Det känns så långt borta, men ändå måste man vara positiv och det har jag blivit sen vaccinet kom”, skriver 11-barnsmamman nu på sin blogg.

Madeleines beslut om vaccin

Madeleine är egentligen lite skeptisk till vaccin då hennes son Adam troligtvis blev sjuk efter att han tog vaccinet mot svininfluensan.

Men hennes längtan till att leva normalt igen är så pass stark att hon nu tagit ett beslut.

Annons

”På frågan om vi ska vaccinera oss mot covid-19 så svarar jag JA! Självklart ska vi ta vaccinet, och ja även fast jag är lite rädd för det.”, skriver hon.

Dessutom så menar hon att vaccinationsprogrammet inte inkluderar barn och det gjorde beslutet lättare.

”Det positiva i detta vaccinationsprogram är väl att barn inte ska vaccineras så därför behöver jag ju inte vara orolig för barnen. Men just nu känns det som vaccination är den enda lösningen som kan ge oss en normal vardag och jag är desperat.”

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons