Madeleine Ilmruds beslut om julklapparna till barnen

Tv-profilen Madeleine Ilmrud har elva barn.
Efter en fråga på hennes Instagram berättar hon nu hur hon tänker med julklappar till alla barnen.
"Det är hemskt”, skriver hon.

Madeleine Ilmrud är tv-profilen som blev känd för svenska folket efter sin medverkan i TV4:s realityprogram i Familjen annorlunda. Sedan dess har hennes följare fått följa hennes vardag tillsammans med hennes elva barn Mathilde-Isabelle, Emmylou, Tuva-Li, Charlie, Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver, Victor och den ett år gamla dottern Livia-Leonore.

På hennes sociala medier har hon den senaste tiden delat med sig av livet med barnen och hur de tillsammans har samarbetat för att få igång julstämningen. På hennes Instagram kan man bland annat ta del av bilder på nybakade kakor, risgrynsgröt, en pyntad julgran, paket och bilder på när hela familjen har på sig matchande julkläder.

Petter Stordalens lycka med flickvännen efter krisen

Men med elva barn och elva önskelistor kan man tänka sig att det blir en hel del julklappar. Efter att Madeleine lagt upp flera bilder på familjens fina gran, med massvis av paket under sig, får hon nu en fråga från en av hennes följare. Nu berättar hon om beslutet för juklapparna till barnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Madeleine Ilmruds beslut om julklapparna till barnen

Det är under en frågestund på Instagram som Madeleine får frågan hur hon tänker med julklappar till sina barn, och hur hennes tankar kring att visa upp de på sociala medier går.

”Hur ser du på att posta bilder på julklappar? Förstår givetvis att det blir många”, frågar följaren.

Och på henne story svara Madeleine ärligt på frågan.

”Vi är en familj med elva barn och två föräldrar, så självklart blir det många paket under granen. Jag älskar dessutom julen och lägger gärna extra krut på julklapparna”, skriver hon innan hon fortsätter med att säga att hon är medveten om att alla inte har den möjligheten:

”Jag vet att det finns de som inte har det så lätt, och att det finns barn som kanske inte får några julklappar. Och det är hemskt. Vi skänker alltid bidrag till olika insamlingar och det känns bra i hjärtat.”

Hon fortsätter:

”Jag får ofta meddelanden från människor som vill ha ekonomisk hjälp, och det är verkligen hjärtskärande att läsa alla dessa meddelanden. Jag önskar att jag kunde hjälpa alla men det skulle vara helt omöjligt. Jag har ju själv en stor familj att försörja, men jag ger så mycket jag kan.”

LÄS OCKSÅ: Madeleine Ilmrud om livsändringen i familjen – efter sonens beslut

LÄS OCKSÅ: Madeleine Ilmruds tveksamhet över beslutet för barnen under pandemin