Därför tar 11-barnsmamman Madeleine Ilmrud en blogg-paus

Madeleine Ilmrud med familj.

Foto: Instagram/TT

Instagram/TT
Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmruds blogg har stått tom under en hel månad.
Nu öppnar hon upp om den tuffa tid som varit.
Det gör fortfarande så himla ont”, skriver Madeleine på sin blogg.

Madeleine Ilmrud blev känd då hon medverkade i TV4:s Familjen annorlunda. I programmet fick tv-tittarna följa hennes och maken Mikael Ilmrunds stora familj som nu består av hela 13 personer. Sommaren 2019 föddes familjens senaste tillskott nämligen dottern Livia-Leonore.

Sedan familjen slutade att synas i tv-programmet har Madeleine istället uppdaterat följarna på sociala medier. Hon driver idag en stor blogg och uppdaterar även flitigt om familjens liv på Instagram.

Tvingades till operation

Efter att Madeleine drabbats av cellförändringar tvingades hon till operation, något som hon öppet berättat för bloggläsarna om. Det kom att bli en kämpig tid då operationen sköts upp flertal gånger.

Men tillslut kunde hon genomföra den och idag är Madeleine återhämtad och mår bra.

Plötsliga pausen

Under en längre tid har det ekat tomt på Madeleines blogg, något som många läsare snabbt reagerat på. Nu är hon tillbaka med ett inlägg där hon bemöter bloggläsarnas frågor.

”Jag har som ni märkt inte varit aktiv här överhuvudtaget på ett par veckor. Det har gjort många upprörda, och jag kan förstå det. Men jag har varit tvungen att ta en paus härifrån av personliga anledningar”, skriver Madeleine.

Hon förklarar vidare att hennes mående inte har varit på topp och att hon inte velat låtsas som att allt är bra på bloggen utan därför istället bara tagit avstånd. Vad det är som tynger Madeleine vill hon dock inte gå in på.

”Jag tänker inte i nuläget inte gå in närmare på det. Jag har haft det väldigt jobbigt en tid bara, och har behövt bearbeta det själv. Jag hoppas ni kan acceptera det som mitt svar på varför jag inte hängt här så mycket. Sen får man tycka och tänka precis som man vill, huruvida jag borde skrivit något här eller inte, och att jag tom skulle bli sparkad som bloggare för att jag inte varit här på några veckor. Ja må så vara då, men i det här läget så har jag varit tvungen att vara egoistisk och enbart tänka på mig själv och mina närmsta, och kopplat bort.”

Madeleines stora sorg

Även om Madeleine inte vill gå in på vad det är som fått henne att må som hon mår så öppnar hon upp om en stor sorg hon nyligen genomgått. Familjen har nämligen förlorat sin hund, vilket varit tungt.

”En svacka kommer vi alla i någon gång i livet. Nu kom väl min då antar jag!? Idag så känner jag mig starkare. Efter regn kommer alltid sol. Tror jag varit väldigt deppig efter att vi tog bort Devil. Min älskade vän. Det gör fortfarande så himla ont, och jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjort senaste tiden. Känslig för allt. Arg på orättvisor och ledsen för att människor kan vara så elaka”, skriver Madeleine i blogginlägget.

Bild: TT/Instagram