LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Madeleine Ilmruds stora bakslag med barnen – beslutet som ändrar allt

24 jan, 2024 
Madeleine Ilmrud är mamma till 12 barn och hennes största prio i livet är att barnen har det bra.
Men nu läggs barnens skola ner och oron är total.
”Mina barn tycker det här känns tråkigt!”, förklarar Madeleine.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson och Filippa Rådins stora lycka – firar 10 år som giftaBrand logo
Anja Pärson och Filippa Rådins stora lycka – firar 10 år som gifta

Madeleine Ilmrud gjorde succé i Familjen annorlunda tillsammans med maken Micke och deras åtta barn, Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Sedan inspelningarna har mycket hänt. Döttrarna Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia har kommit till världen och det senaste tillskottet är ingen mindre än sonen Amadeus. Han föddes i september 2022 och lyckan var total.

”Lillebror är här. Allt vi någonsin kunnat önska oss. Efter en lång väntan så kom han i raketfart.”, skrev Madeleine då på Instagram.

Madeleine Ilmruds tuffa besked – barnens skola lägger ned

Den senaste tiden har dock inte varit helt lätt för Madeleine och hennes familj. De har präglats av motgångar såsom sjukdomsfall för både Engla-Freja och Livia.

Annons

Nu kommer nästa motgång.

I ett inlägg på bloggen berättar Madeleine att barnens skola nu lägger ner.

”Samtalen kring middagsbordet kan variera, men just nu handlar det mycket om frustrationen kring nedläggningen av barnens skola. Det är inte bara våra barn som drabbas, flera skolor runtom i Motala ska läggas ned och istället får vi stora skolor med väldigt många barn på ett och samma ställe.”, förklarar hon inledningsvis.

Madeleine är en av många föräldrar som inte stödjer beslutet. Hon menar att denna nedstängning inte är för barnens bästa. Hon är övertygad om att kommunen gör bort sig i denna fråga.

Därför vill inte Madeleine Ilmrud att barnen ska byta skola

Det framgår tydligt att Madeleine är skeptisk till skolans beslut. Men det finns faktiskt flera anledningar till det, och då inte bara den faktorn att det blir betydligt längre för barnen att åka. Den skolan i fråga har det nämligen försiggått mobbning på.

Annons

”Mina barn tycker det här känns tråkigt! De vill inte att deras skola ska läggas ner, ett fungerande högstadie i anslutning till många barns hem. Man har förskola, 6 års upp till årskurs 6 på samma område. En trygghet. Men när högstadiet nu läggs ner ska dessa barn flytta till ett annat högstadie mitt i stan. Min gamla skola, och även flera av de andra barnens fd. skola.”, skriver Madeleine och förklarar varför hon personligen inte föredrar denna skola.

”Nu har jag min personliga åsikt kring den här skolan med facit i hand, Engla-Freja bytte skola pga mobbning. William blev misshandlad på skolan vilket ledde till ptsd, rättegångar och många många månader av oro! Så utav det så förstår ni hur vi känner inför denna skolflytt! Och det handlar inte bara om mina barn, även andra barn har varit utsatta också. Och än idag får jag höra att det är en otrygg plats för många vilket är hemskt ledsamt. Känner också för alla lärare som kämpar. Jag vet att många gör ett fantastiskt jobb. Men tyvärr går kanske tiden ofta åt att lösa konflikter snarare än att faktiskt enbart vara lärare.”

FOTO: TT, Instagram

Annons