BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjen annorlunda–Madeleine Ilmrud har fått sitt 12:e barn

06 sep, 2022 
André Färnsveden
Madeleine
Madeleine och maken Mikael har medverkat i Familjen Annorlunda. Sedan dess har de utökat familjen vid ett flertal gånger – och nu har de blivit föräldrar ännu en gång!
Nu visar Madeleine upp bebislyckan.
Annons
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Makarna Madeleine, 39, och Mikael Ilmrud, 43 fick mycket uppmärksamhet 2009 när de medverkade i det populära programmet Familjen Annorlunda. Tittarna fascinerades av parets vardagsliv med sina åtta barn, Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Åtta barn kan låta som mycket för en del men för familjen Ilmrud verkade inte det vara fallet när de senare utökade barnantalet till elva med döttrarna Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia. Men bebislyckan tog inte slut där – nu har de nämligen fått 12:e barnet!

Madeleine Ilmruds bakslag under graviditeten

Tidigare har Madeleine berättat om kampen under graviditeten. Hon blev nämligen sjuk under tiden och gick ut på Instagram för att förklara på följarna.

Annons

”Idag har varit en sådan där jobbig dag för mig. Jag vill gärna dela med mig av feelgood via mina kanaler, men ibland känns ”allt” skit även för mig. Ni vet vardagskaoset som kommer och går. Jag har fått bältros, det gör förbannat ont!”, skriver hon.

Även om tiderna var tuffa valde Madeleine att bara acceptera att det kommer att gå över.

Men jag är optimist och vet att det går över snart. Finns värre saker och jag vill inte klaga men fasen vilket dåligt humör man kan bli på när man har ont, och i kombination med graviditet så är det ju inte alls roligt. Man får ha skitdagar!

Madeleine och Mikael Ilmrud har blivit föräldrar igen

Nu har paret fått ännu ett tillskott till familjen av en liten lillebror. Efter bebislyckan är Madeleine nu nämligen tolvbarnsmamma!

Annons

Lillebror är här. Allt vi någonsin kunnat önska oss. Efter en lång väntan så kom han i raketfart. Egentligen skulle vi åkt in på igångsättning idag och då skulle syskonen fått varsin födelsedag. Men den här lille killen tyckte det var bättre att dela födelsedag med sin storasyster och valde att göra entré 05.59 igår morse.”, skriver Ilmrud på Instagram.

Hon fortsätter:

”Allt gick väldigt fort, Micke var en klippa och personalen på BB Linköping var helt fantastiska! Glad att jag kunde bjuda på några ”snurriga” skratt. Tack kroppen för att du gett mig det finaste i livet! Jag är så obeskrivligt lycklig.”

FOTO: Instagram / TT

Annons