12-barnsmamman Madeleine Ilmruds starka reaktion under ultraljudet

Madeleine Ilmrud

Madeleine Ilmrud väntar sitt 12:e barn och gjorde nyligen ett ultraljud.
I ett inlägg på bloggen berättar hon nu om sin starka reaktion efter beskedet.
”Fick hålla tillbaka tårarna”, skriver hon.
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Slå på ljud

Madeleine Ilmrud, 39, fångade svenska folkets hjärtan när hon medverkade i tv-programmet Familjen annorlunda 2009. Där fick tittarna följa hennes liv tillsammans med maken Mikael Ilmrud och deras åtta barn. Men efter programmet har familjen växt ytterligare.

Idag består familjen nämligen av ytterligare tre döttrar. Och nu väntar paret även deras 12:e barn! Vilken lycka!

Familjen annorlunda-profilens oro efter tragedin

När Madeleine var gravid förra gången drabbades hon av ett missfall. Tiden efter var tung och på sin blogg har hon varit öppen med den svåra sorgen.

Detta har gjort att Madeleine känner sig extra orolig under denna graviditet. Något som hon skriver om på bloggen.

Niklas Strömstedts attack mot gästen: ”Luder”

Se klippet här!

”Jag sover extremt dåligt och har gjort under en längre tid, känner mig aldrig utvilad när jag vaknar. Och jag tror det beror på att jag vaknar så ofta på natten och drömmer. Inga trevliga drömmar direkt, ofta ”katastrof” drömmar. Att något är fel med bebisen”, skriver hon och fortsätter:

”Allt detta bottnar säkert i missfallet vi fick uppleva förra sommaren/hösten. Det var tufft och jag var så ledsen. Och visst finns det en oro, jag skulle ljuga om jag inte sa det.”

Madeleine ringde därför till gyn för att uttrycka sin oro men möttes av en, som hon själv beskriver det, väldigt nonchalant ton. Hon fick nämligen ingen hjälp utan fick istället gå ovetandes i flera veckor, något hon beskriver som en tortyr.

”Den psykiska smärtan som man får leva med under den här tiden är tortyr, hur kan kvinnohälsan vara så okänsliga? Den sista kommentaren hon vräkte ur sig i telefonen var tänk om vi skulle lägga all våran tid på oroliga patienter hela dagarna, hur skulle det se ut?”, berättar hon.

Kristins känslosamma avslöjande om familjemedlemmen

12-barnsmammans reaktion efter beskedet under ultraljudet

Men i nästa blogginlägg kom hon med betydligt gladare nyheter. Hon och Mikael hade nämligen varit på ett ultraljud!

”Nu vet vi till 100% om det är en pojke eller flicka i magen”, börjar en glad Madeleine sitt inlägg.

Hon fortsätter:

”I vanlig ordning så blundade jag lite när hon började titta, precis då kom Micke in i rummet och Marie sa nämen hej lille vän! Det var bebisen hon pratade med och jag vågade titta. Där var ju faktiskt min bebis och hjärtat slog fint.”

Och det hela fick Madeleine Ilmrud att bli väldigt känslosam.

”Jag visste det innerst inne, men tycker det är jobbigt för att jag fortfarande tänker tillbaka på den där jobbiga tiden ibland. Micke kramade min hand och jag fick hålla tillbaka tårarna lite.”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!