Kristin Kaspersens känslosamma avslöjande om familjemedlemmen

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen har två barn och en hund.
På Instagram avslöjar hon nu en okänd sanning om en av sina familjemedlemmar.
Läs här!
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Programledaren Kristin Kaspersen, 52, är en av Sveriges främsta programledare. För några år sedan gjorde hon även ett minnesvärt avtryck när hon tog hem den ärofyllda vinsten i TV4:s underhållningsprogram Let's Dance.

Kristin är mamma till sönerna Filip Lamprecht, 25, och Leon Fahlen, 17. Även sonen Filip har blivit välkänd hos svenska folket efter att också han dansade hem vinsten i Let's Dance 2021, tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal, 26.

Därför kommer inte Kristin Kaspersens pappa till Let's dance

Kristin Kaspersens sorg efter Lill-Babs bortgång

Den svensk-norska Kristin Kaspersen är även känd som dotter till Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som gick bort för fyra år sedan.

I ett inlägg på Instagram skriver Kristin nu om sorgen efter sin mammas bortgång.

Idag är det 4 år sedan du somnade in men inte en dag har gått utan att du är med mig på något sätt. Jag är så innerligt tacksam för det livet du gav mig och alla äventyr vi gjort tillsammans. Men ska erkänna att jag senaste tiden saknat dig mer än någonsin. Saknar dina kramar, saknar ditt leende och skratt, saknat att inte kunna ringa dig då du alltid fanns där och lyssnade så som den bästa mamman och finaste vän du alltid varit, du fanns alltid där”, skriver hon och fortsätter:

”Saknaden går i vågor, men är alltid ljus. Idag är en fin dag! Vårsol! Den skiner för dig idag. Nu ska jag ut och njuta av den som du gjorde och dricka en kaffe och låta solen värma mig. Det är så jag känner dina kramar idag. Jag blundar och låter solen omfamna mig med sin värme, det är dina kramar idag. Vinden som smeker mina kinder är som din mjuka hand … jag blundar och andas ut.Tack mamma för att du är så närvarande! Älskar dig och du saknas oss!!!”

Nya avslöjandet om familjemedlemmen

Och att Kristins mamma lever med henne är tydligt. Strax efter Lill-Babs bortgång skaffade tv-profilen nämligen hunden Minoo, och i en story på Instagram avslöjar hon nu att hundens namn har en koppling till Lill-Babs.

”Minoo heter just Minoo för det betyder "Himmel eller himmelsk" på persiska. Jag hämtade henne dagen efter mammas begravning. Så in förstår kanske varför hon fick just det namnet”, skriver hon.

Kristin tillsammans med sin hund:

FOTO: TT

SENASTE NYTT!